
THRASH!ТРАШ! святкує 9 років на ринку та дарує святкові знижки з 15 вересня по 12 жовтня


Двоповерховий гастромаркет Київ Їжа відкриється неподалік від станції метро “Позняки” і стане першим проєктом такого масштабу, реалізованим на лівобережжі столиці. Про це повідомила прес-служба консалтингової компанії Retail & Development Advisor (RDA), що забезпечуватиме брокеридж гастромаркету.
“Київ Їжа – це сучасний та модний гастропростір площею понад 8000 кв. м, в якому відкриються як відомі ресторани, так і нові фуд-формації. Ми плануємо зібрати під одним дахом автентичні авторські кухні різних країн, крамниці з фермерськими продуктами, а також коктейль-бари та ресторани. За останні роки Київ став містом із розвиненою гастрономічною культурою і дуже високою конкуренцією між закладами. Але на лівому березі такий формат буде абсолютно новим і не матиме прямих конкурентів”, – запевнив генеральний директор RDA Андрій Лотоцький.
Зараз проєкт знаходиться на завершальному етапі реалізації. Його будівельна готовність складає близько 90%, а запуск в роботу заплановано на кінець 2025 – початок 2026 року.
“В концепції проєкту передбачено фреш-маркет із якісними свіжими продуктами (овочі та фрукти, молочна продукція, охолоджене м’ясо, свіжа риба), фуд-хол із сучасною кухнею (азійська, італійська, європейська та інші), а також ресторани відомих українських та міжнародних мереж. А зручне розташування поруч зі станцією метро дозволить купувати свіжі продукти, повертаючись додому після робочого дня або ж по дорозі в гості до друзів чи рідних”, – розповіла керуюча проєктом Київ Їжа Юлія Ванченко.
За словами Юлії, з урахуванням розташування у густонаселеному районі та великого пасажиропотоку станції метро, проєкт може розраховувати на високу відвідуваність вже з перших днів роботи. За попередніми оцінками, в середньому Київ Їжа прийматиме приблизно 20 000 – 25 000 відвідувачів на день.
“Додатковими перевагами проєкту стануть його розташування, доступність та зручність як для мешканців району, так і для інших відвідувачів. Завдяки зручній розв’язці пішоходи та автомобілісти зможуть легко дістатися до локації. А на верхньому поверсі Київ Їжа буде розташований паркінг, заїхати на який можна буде прямо зі з’їзду з проспекту Бажана”, – додав Андрій Лотоцький.
В RDA також зазначили, що процес брокериджу проєкту знаходиться в активній фазі, а деякі орендарі вже готуються до адаптаційних робіт. При цьому згодом планується повідомити про одного з головних “якорів” гастромаркету, що стане додатковим магнітом для залучення відвідувачів.
З питань оренди торгових площ у гастромаркеті Київ Їжа можна звертатися до менеджерки проєкту Вікторії Подік: +380 (93) 908 64 34, v.podik@rda.ua