
Поділилися досвідом та отримали визнання: Еva на PrivateLabel&FMCG Master-2025


Міжнародна мережа швидкого харчування KFC стабільно демонструє одні з найвищих темпів зростання серед ресторанних брендів в Україні.
Наразі в країні працює 68 ресторанів бренду, 20 з яких було відкрито у кризовий для держави час — після початку повномасштабного вторгнення. До кінця 2025 року компанія планує запустити ще щонайменше три нові заклади: два з них — на заході України, у Тернополі та Коломиї, а ще один — у Кам’янському (Дніпропетровська область).
Нові заклади KFC у великих і малих містах — це створення додаткових осередків для дозвілля та зручних швидких обідів, а також важливий внесок у підтримку місцевих громад. Кожен ресторан створює близько 25 робочих місць, надаючи можливості працевлаштування для молоді та фахівців у регіоні.
Окрім розширення географії закладів, компанія інвестує у сучасні стандарти сервісу й робочої культури, приділяє увагу екологічним ініціативам та дотримується принципів інклюзивності. Таким чином, бренд не лише зміцнює свою присутність, а й робить відчутний внесок у розвиток економічного потенціалу країни, локальних спільнот та підвищує стандарти ведення українського бізнесу.
Довідка. KFC працює в Україні з 2012 року, а з січня 2022 року компанія відкрила 20 нових ресторанів і розширила меню, продовжуючи радувати клієнтів фірмовим рецептом курки. Наразі українська мережа налічує 68 ресторанів.