Купувати красиво: як виглядає оновлений Le Silpo в Дніпрі (фотоогляд)
Відділ «ceперфудів» з товарами здорового харчування, дров’яна піч для приготування піци, станція сироваріння та квітковий бутік – як змінився преміальний супермаркет Le Silpo в Дніпрі після оновлення.
Цьогоріч компанія Fozzy Group завершила оновлення одного зі своїх флагманських об’єктів в Дніпрі – делікатес-маркету Le Silpo, розташованого в ТЦ Cascade Plaza на Катеринославському бульварі, 1. Як виглядає оновлений Le Silpo, що в ньому змінилося і які нові послуги представлені – в огляді RAU.
Відділ «суперфудів»
Головною родзинкою магазину став відділ «суперфудів». Це перший повноцінний відділ здорового харчування в мережах Сільпо і Le Silpo. Ідея полягає в тому, щоб зібрати в одному місці продукти, що не містять консерванти, барвники, ГМО, рафінований цукор, транс-жири та інші небажані компоненти.
«Іншими словами «суперфуди» – це корінці, насіння, листя, водорості, ягоди та інші частини рослин, що вживаються як в натуральному, так і у вигляді порошків, соків і витяжок. За своїм хімічним складом «суперфуди» не схожі на звичні продукти харчування, так як концентрація білків, вітамінів, мінералів, незамінних кислот, антиоксидантів та інших корисних речовин в них в рази вище», – пояснили в Le Silpo.
Крім «суперфудів» у відділі можна знайти продукти з маркуванням Organic, Vegan, Glutenfree, Sugarfee.
Дров’яна піч, відділ свіжого м’яса і риби
Серед родзинок магазину можна назвати ще дров’яну піч для приготування неаполітанської піци – це перша дров’яна піч в Дніпрі, нею завідує відомий Марко Черветті, бренд-шеф мережі Сільпо.
Відділ свіжого м’яса в торговельній точці обладнали шафою для визрівання м’яса, куди поміщають відруби українських фермерських телят порід Ангус і Симентал. Як уточнили в Le Silpo, м’ясо визріває до ідеального, готового до гриля стейку під впливом гімалайської солі і при температурі 0 градусів за 21 день.
Збільшили в магазині й вітрину свіжої риби. Вона стала в два рази більше, а її асортимент доповнився копченнями з власного цеху.
Також тут оновили асортимент устриць, ікри, тунця і додали додаткову послугу чищення великої риби в залі.
Лавка Традицій, гастрономічний острівець і власна пекарня
Лавка Традицій в новому Le Silpo стала повноцінною гастрономічною вітриною з ковбасами і сирами від українських крафтовиків. Серед іншого, в ній доповнили асортимент бакалії: мед, джеми, конфітюри, варення, масла, чаї та трави. Родзинкою відділу стала станція сироваріння, де готують свіжу розсільну моцарелу.
Зміни торкнулися і відділу гастрономії. Продукція з різних країн світу розмістилася на острівці, хамони тепер красиво висять на штанзі, а у відділі коптять м’ясні ковбаси.
У компанії також звертають увагу на пекарню з подової піччю та появу кондитерського цеху. Для власної кондитерської в магазині виділили окремий корнер з шоколатьє і виробництвом цукерок з бельгійського шоколаду.
Оновлення ресторану і квітковий бутік
В ході оновлення також було розширено ресторан LeGrill, розташований біля винотеки магазину. Зокрема, в ньому з’явився окремий зал для куріння. А кафетерій перетворився в комфортну зону з атмосферною посадкою біля панорамних вікон.
На окрему увагу заслуговує відділ вагової кави та чаю. Більшість позицій в асортименті – продукти класу «органік» та «спешиалті». Їх ретельно відбирає у фермерів і поставляє в магазин відділ власного імпорту Сільпо.
Квітковий бутік в оновленому Le Silpo оформили в спеціалізований корнер з подарунками, декоративним оформленням, живими квітами та квітами у горщиках. Тутешні флористи можуть не тільки створити букет або композицію, але і при бажанні клієнта оформити виїзний захід, домашнє свято і навіть весілля.
Читайте також –
Їжа класу «преміум»: навіщо Сільпо, Фора і АТБ відкривають елітні продуктові маркети