Сільпо відкриє на Оболоні «лазурний» супермаркет

Сільпо відкриє на Оболоні «лазурний» супермаркет

12.09.2017 09:00
  1207
rau

Новий магазин Сільпо в стилі Арт Деко буде відкрито 15 вересня в Києві на проспекті Героїв Сталінграда, 27б.
Про це RAU повідомила прес-служба мережі. Площа нового супермаркету складає 1300 кв. м. В асортименті, окрім традиційних товарів, будуть також представлені натуральні продукти українських виробників під ТМ «Лавка традицій», продукція власного імпорту, яка включаючи крафтовое пиво та вина з різних країн світу, вироби власної кондитерської.

Для зручності відвідувачів тут буде працювати 14 кас – 8 основних, чотири експрес-каси, окрема каса в квітковому бутіку і ще одна – у відділі кави і чаю. Супермаркет буде працювати цілодобово.

Зазначимо, що архітектори і дизайнери Сільпо не вперше дивують незвичайними рішеннями в супермаркетах мережі. Раніше компанія відкрила супермаркет в стилі середньовічного замку в Луцьку, «Аліси в країні чудес» у Львові, а також «Ямайський супермаркет» у Броварах.

Довідка. Торгова мережа Сільпо – одна з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів. Асортимент магазинів мережі налічує до 20 000 найменувань продуктів харчування і супутніх товарів залежно від величини торгової площі. Станом на початок квітня 2017 року торгова мережа налічувала 238 супермаркетів.

Читайте також

Які дані збирає про покупців Сільпо та які висновки робить на їх основі


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку