Рітейл Груп відкриває новий супермаркет Велмарт в Києві

Рітейл Груп відкриває новий супермаркет Велмарт в Києві

27.11.2017 03:21
  174
Виктор Нагорский

Новий торговий об’єкт мережі Велмарт відкриється на території столичного житлового комплексу Park Avenue.

Як повідомила RAU прес-служба компанії Рітейл Груп, яка також розвиває в Україні мережі Велика Кишеня, ВК SELECT і ВК Експрес, урочисте відкриття нового Велмарту відбудеться 30 листопада на проспекті Голосіївському, 58-а. Торгова площа магазину складе 1126 кв. м. У розпорядженні покупців будуть 15 кас для готівкового і безготівкового розрахунку, 6 з яких – каси самообслуговування.

Новий супермаркет представить покупцям розширений асортимент, в тому числі товари преміум-сегменту. Пропозиція рибного відділу доповнена живою рибою в акваріумах, живими устрицями в морській воді, креветками, омарами та іншими делікатесами. У відділі свіжих фруктів з’являться екзотичні плоди, а також розшириться вибір сухофруктів. М’ясний відділ запропонує різноманітність свіжого м’яса і м’ясної продукції.

З особливостей магазину – вітрина з мармуровою яловичиною, підготовленою за технологією «сухого дозрівання», вітрина з іспанським хамоном, широкий вибір сирів, розширений відділ органічних продуктів, власна пекарня з сучасним італійським обладнанням і класичним тандиром. Її асортимент налічує понад 130 найменувань свіжого хліба і хлібобулочних виробів. Крім того, в супермаркеті з’явиться відділ кулінарії зі стравами української та європейської кухні, а також власною піццерією.

Довідка. Холдинг Retail Group управляє торговими мережами Вeлмарт, Велика Кишеня, ВК SELECT, ВК Експрес в Україні, а також мережею супермаркетів Green Hills Market і торговельною мережею Velmart в Молдові загальною площею понад 206 тис. кв. м. Мережа Велмарт складається з 27 торгових майданчиків в Україні і 3 – в Молдові.

Читайте також –

Максим Попов, ВЕЛМАРТ: Товарообіг наших магазинів в 2016 році збільшився на 30-70%


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку