Інтернет-магазин взуття, одягу і аксесуарів Rechi.Ua запустив оплату біткоїнами

Інтернет-магазин взуття, одягу і аксесуарів Rechi.Ua запустив оплату біткоїнами

06.07.2017 06:23
  318
rau

Український інтернет-магазин брендового взуття, одягу і аксесуарів Rechi.Ua запустив оплату замовлень за допомогою біткоїнів.

Про це RAU повідомила прес-служба інтернет-магазину. В Україні в сегменті fashion це перший магазин, який дозволив клієнтам проводити платежі за допомогою біткоїнів.

«Ми періодично отримуємо запити від клієнтів на різні нестандартні способи оплати. У більшості випадків введення нових платіжних інструментів виявляється недоцільним. Однак наша аудиторія все більш активно використовує інновації, до того ж, незважаючи на очікувану консервативність преміального і люксового сегмента, як виявилося, у багатьох наших клієнтів вже є біткоїн-гаманець», – розповідає Інна Бачуріна, арт-директор і співвласник Rechi.Ua.

За її словами, біткоїни дуже прості і зрозумілі у використанні навіть людям, далеким від IT-ринку. Проста і вся технічна реалізація процесу. Тому складнощів у використанні в компанії не очікують. Як жартують в компанії, єдиний ризик, який можливий: перевантаження колл-центру питаннями «що це?» від більш консервативних клієнтів.

Довідка. Rechi.Ua – інтернет-магазин брендового взуття, одягу і аксесуарів. Основні категорії товарів: італійські сумки, взуття, одяг, прикраси, годинники. Портфель брендів: S.T. Dupont, Piquadro, Cavalli Class, Versace Collection, de Grisogono, годинник Versace, годинник Salvatore Ferragamo та ін.

Читайте також –

METRO Cash&Carry Ukraine запустила пілотний проект інтерактивної взаємодії з клієнтами


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Вже в цьому році в західному регіоні України відкриються три нових ТРЦ та розпочнеться будівництво ще трьох ТРЦ

Вже в цьому році в західному регіоні України відкриються три нових ТРЦ та розпочнеться будівництво ще трьох ТРЦ

На різних стадіях реалізації на заході країни знаходяться одразу шість проєктів нових торгово-розважальних центрів...
time icon  
  138
Усі новини ринку