VARUS відкрив супермаркет в новому форматі: з відеостінами (+ фото)

VARUS відкрив супермаркет в новому форматі: з відеостінами (+ фото)

08.12.2017 08:30
  879
rau

Концептуальний магазин мережі VARUS почав роботу 7 грудня в Запоріжжі за адресою вулиця Яценко, 2.
Про це RAU повідомила прес-служба компанії. Нова торгова точка мережі зайняла площу 1945 кв. м. Це 62-й супермаркет, який працює під брендом VARUS і 5-й магазин в Запоріжжі. Асортимент точки налічує більше 17 000 товарів, також в магазині працюють власний м’ясний і рибний цехи, пекарня, відділ кулінарії. Але його головна особливість – унікальний цифровий формат.

VARUS прикрасив чотири відділи не просто декором, а видеомоніторами, найбільший з яких 8,8х1,28 метрів. На них гості можуть побачити якісний і цікавий контент: рецепти і приклади сервіровки страв, акційні пропозиції та захоплюючі відеоролики. Але і це ще не все – над кожною касою встановлені екрани, на яких транслюється інформація про знижки, надихаючі відео і багато інших корисних матеріалів – все, щоб зацікавити гостей.

В період з 7 до 13 грудня 2017 покупців чекають спеціальні акційні пропозиції, а всі власники бонусних карт VARUS PЁRFECT отримають п’ятикратні бонуси за кожну покупку від 200 грн.

Урочисте відкриття нового VARUS відбудеться 9 грудня. З 10:00 до 15:00 гостей чекає розважальна програма та розіграш призів.

Довідка. VARUS – національна мережа супермаркетів, представлена ​​на ринку продуктового роздробу України компанією «Омега». Перший супермаркет мережі відкрився в 2003 році в Дніпропетровську. Зараз мережа нараховує 61 магазин в Києві, Дніпрі, Кривому Розі, Запоріжжі, Павлограді, Кам’янському, Нікополі, Новомосковську, Марганці, Долинської, Першотравенську, Вишгороді та Броварах. Загальна торговельна площа мережі становить 67 514 кв. м, а кількість співробітників досягає близько 5000 чоловік.

Читайте також –

Огляд новин FMCG: Сільпо, Thrash!, АТБ, Аuchan, Вопак, Пчелка маркет і інші


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку