В столичному ЦУМ відкриється експериментальний арт простір

В столичному ЦУМ відкриється експериментальний арт простір

12.09.2017 08:30
  258
Ukrainian Retail Association

Мистецький простір Арт ЦУМ буде працювати на сьомому поверсі Центрального універмагу Києва.

Як повідомляє RAU прес-служба універмагу, Арт ЦУМ – це мультифункціональна галерея нового формату, яка презентуватиме відвідувачам усі форми сучасного та класичного мистецтва. Арт простір діятиме на постійній основі зі змінним контентом.

Першою подією в Арт ЦУM стане масштабна виставка робіт «Petlyuk.Ryabchenko.Say», в рамках якої відомі українські медіа-художники Сергій Петлюк, Степан Рябченко та Олексій Сай презентують твори мистецтва, створені за допомогою цифрових технологій. Відкриття відбудеться у п’ятницю 15 вересня цього року. Виставка триватиме з 16 вересня до 15 жовтня в арт-просторі універмагу. Вхід на експозицію для всіх бажаючих – вільний.

«Проект Арт ЦУМ є важливою складовою бренду ЦУM. Це найвищий прояв синергії моди та мистецтва, що є природнім процесом. Навіть ідеї для брендів сегменту casual та прет-а-порте переплітаються з трендами от-кутюр, які є актом мистецтва самі по собі. Тому мода та мистецтво завжди йдуть рука об руку. І мистецький простір на 7-му поверсі є логічним продовженням наповнення ЦУM», – прокоментував генеральний директор ЦУМ Брайан Пол Хендлі.

В ЦУM також підкреслили, що галерея орієнтована на широку аудиторію. В просторі діятимуть концептуальні виставки та освітня програма, мистецькі заходи якої проходитимуть мінімум два рази на тиждень.

Довідка. Київський ЦУM (Центральний універмаг) — один з найбільших магазинів столиці, розташований в центрі міста на перетині вулиць Хрещатик і Богдана Хмельницького. Був закритий на реконструкцію в 2012 році і знову відкритий в грудні 2016-го. В результаті реконструкції площі ЦУM збільшилися майже в два рази: загальна -ьдо 45 000 кв. м, торгова – до 23 500 кв. м.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку