Огляд відкриттів в fashion-ритейлі: нові магазини Calliope, Falke, Intertop і інші

Огляд відкриттів в fashion-ритейлі: нові магазини Calliope, Falke, Intertop і інші

04.10.2017 08:45
  479
Виктор Нагорский

Які магазини одягу та взуття почали роботу останнім часом, і які бренди готуються до відкриття. fashion

Intertop

У вересні новий магазин Intertop відкрився в Луцьку. Торгова точка однієї з найбільших в Україні мереж брендового взуття розмістилася в торгово-розважальному центрі ПортCity. Як повідомила RAU прес-служба ТРЦ, магазин зайняв 165 кв. м в центральній галереї на першому поверсі комплексу.

Нагадаємо, мережа магазинів Intertop в Україні розвиває компанія Intertop Ukraine. До початку 2017 року в мережі працювали понад 60 торгових точок, включаючи три магазини Intertop Kids і п’ять об’єктів формату Intertop Outlet.

ДМ20

На початок жовтня в торгово-розважальному центрі Ocean Plaza заплановано відкриття шоу-руму українських дизайнерів ДМ20. У дизайн-маркеті, який займе площу понад 160 кв. м, будуть представлені товари 20-ти українських виробників.

Як повідомила компанія UTG, в новому магазині покупці зможуть вибрати продукцію дев’яти одежних брендів (WhyNotDenim, BOROVIK, Yula, Chernika, GD cashmere, Noellia, Zelenskiy, RubtsoovaClose, Emmeli Delage), п’яти взуттєвих (Gimmy Zucchini, Gnatkovskih, Etnodim, Mio Parenti, Emmeli Delage) і сумки від Gurianoffstudio, Level і UDLER.

У планах розробника проекту ДМ20 Віталія Зеленського відкриття аналогічних магазинів і в інших ТРЦ столиці.

F’91

Наприкінці вересня компанія Arber Fashion Group відкрила новий мегастор F’91 в ТРЦ Караван в Дніпрі. Магазин площею 400 кв. м став вже третім для мережі F’91 в Дніпрі та 27-м в Україні. У торговій точці представлений широкий вибір повсякденного одягу для всієї родини: колекції під власним брендом F’91, а також одяг, взуття та аксесуари від провідних українських виробників, брендів і українських дизайнерів за доступними цінами.

Як уточнили в прес-службі Arber Fashion Group, вже 5 жовтня мережа поповниться ще одним магазином – цього разу в ТРЦ Караван в Києві. Нагадаємо, перший магазин F’91 відкрився в листопаді 2016 року. Тепер торгові точки бренду працюють в 14 містах України.

Arber Fashion Group – найбільший вертикально-інтегрований fashion-холдинг країни. До його складу входять мережі магазинів чоловічого одягу Arber і Gregory Arber, мережа мегасторыв F’91, найбільший в Одесі універмаг модного одягу провідних світових брендів Кокон, а також шість виробничих фабрик в Україні.

Falke

У столичному ТРЦ Ocean Plaza відкрився новий магазин німецького бренду FALKE. Як уточнили в прес-службі компанії UTG, торгова точка одного з провідних європейських виробників шкарпетко-панчішної продукції, спортивного та трикотажного одягу розмістилася на першому поверсі торгово-розважального центру. Вона стала вже третьою для бренду в Києві.

Магазини FALKE в світі працюють в більш ніж 30 країнах, а в Україні продукція бренду представлена ​​з 2016 року, коли торгові точки FALKE і FALKE Kids відкрилися в ТРЦ Gulliver. Розвитком мережі магазинів FALKE в країні займається компанія Little House, яка також вивела в Україну бренди Sanetta і STEIFF.

 

Calliope

В одному з найбільших торгово-розважальному центрі Києва Lavina Mall відкрився магазин італійського бренду Calliope. Як повідомив брокер ТРЦ – компанія NAI Ukraine – в торговій точці представлений великий вибір чоловічого і жіночого одягу: верхнього одягу, головних уборів, суконь, блуз, костюмів, спідниць, джемперів, жакетів, сорочок, джинсів, класичних і спортивних штанів, футболок, шортів, топів і нижньої білизни. Крім того, в магазині можна придбати взуття і різні аксесуари.

Італійський бренд Calliope був заснований в 1961 році і є частиною великої групи компаній Teddy Group, якій, крім Calliope, належать торгові марки Rinascimento, Kitana і Terranova.

Weekender

30 вересня о ТЦ Sky Park в Вінниці відбулося урочисте відкриття франчайзингового магазину Weekender. Асортимент торгової точки загальною площею 275 кв. м складається з одягу і взуття всесвітньо відомих брендів: Columbia, Merrell, O’Neill, CAT, Skechers, Jack Wolfskin, Northland та інших.

Новий магазин став вже шостим франчайзинговими об’єктом мережі Weekender в Україні і другим, відкритим з початку осені. У вересні новий мультибрендовий магазин мережі також відкрився в Ужгороді.

Concept

У торговому комплексі Кубометр у Дніпрі відкрився магазин одягу CONCEPT. У бутіку представлений чоловічий та жіночий одяг таких відомих європейських марок, як Bugatti, Calamar, Gardeur, Eterna, Campione, Monari, Apart та інших.

CONCEPT став новим проектом компанії RainbowFashionGroup, яка також управляє магазинами SELENA, DIJON, LA FEMME, La Perla і STEP by STEP в Дніпрі. У портфелі RainbowFashionGroup близько 30 українських і зарубіжних брендів.

Читайте також – 

Спекотне літо: які fashion-бренди з’явилися в Україні за червень-серпень 2017-го


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку