JYSK відкриває перший магазин в Запоріжжі

JYSK відкриває перший магазин в Запоріжжі

15.06.2017 10:29
  273
rau

Нова торгова точка данського бренду товарів для дома JYSK почне роботу 22 червня в ТЦ Амстор.

Про це RAU повідомила прес-служба компанії. Магазин буде розташований за адресою вулиця Перемоги, 64, торговий центр Амстор. Він стане 35-м в мережі JYSK в Україні. Площа торговельної точки – 855 кв. м, в ній представлений широкий вибір меблів для спальні, дитячої, вітальні й офісу, товари для сну (матраци, подушки, ковдри, постільна білизна), домашній текстиль (пледи, рушники, скатертини) та різні побутові та декоративні товари для інтер’єру. Навесні та влітку асортимент поповнюється товарами для саду та активного відпочинку на природі: садові меблі, шезлонги, гойдалки, батути, вуличні ліхтарі і горщики для рослин – все, що потрібно для облаштування комфорту і затишку на заміському або дачній ділянці.

З нагоди відкриття першого магазину JYSK в місті Запоріжжя скандинавський бренд підготував багато акцій і подарунків, які триватимуть 4 дні – з 22 по 25 червня включно. Виконавчий директор JYSK в Україні Євген Іваниця зазначив: «Магазин в Запоріжжі стане 35-м в мережі в Україні. Компанія з’явилася в Україні 12 років тому і за цей час відкрила торгові точки у всіх великих містах країни. Упевнений, що запорожці оцінять якість товару, європейський стиль обслуговування, сезонні акційні пропозиції для кожної категорії товару».

Довідка. JYSK – міжнародна роздрібна мережа, яка пропонує повний асортимент товарів для дому. Перший магазин був відкритий в 1979 році в Данії Ларсом Ларсеном. Зараз мережа нараховує більше 2400 магазинів в 44 країнах світу, переважно в Європі.
В Україні працює 35 магазинів бренду: в Києві, Житомирі, Одесі, Харкові, Дніпрі, Сумах, Херсоні, Вінниці, Луцьку, Рівному, Хмельницькому, Львові, Івано-Франківську, Чернігові, Тернополі, Полтаві, Білій Церкві, Кривому Розі та Запоріжжі, а також онлайн-магазин www.jysk.ua.

Читайте також –

Фокстрот відкриває нові магазини в Запоріжжі та Чернігові


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку