Офіційно: IKEA відкриє перший магазин в Києві вже в 2019 році

Офіційно: IKEA відкриє перший магазин в Києві вже в 2019 році

12.09.2018 12:10
  693
Ukrainian Retail Association

Шведський меблевий гігант IKEA офіційно підтвердив плани по відкриттю першого в Україні магазину вже в 2019 році. Київський магазин буде працювати в новому для компанії форматі city-store і розміститься в торгово-розважальному центрі Ocean Mall.

Read in English

Як повідомляється в офіційному прес-релізі компанії, Україна стане одним з перших ринків, де ІКЕА відкриє магазин в новому форматі: разом з Францією, Великобританією, Данією, США і Китаєм. Компанія переходить до формату магазинів, які менші за розмірами та розташовані в центральній частині міста. Ключове завдання нового формату – задовольнити вимоги сучасних споживачів, бажаючих робити покупки ближче до дому, а також купувати товар онлайн в зв’язку з поширенням урбанізації та розвитком нових технологій.

«Ми раді оголосити наші наступні кроки на українському ринку. З урахуванням результатів дослідження ринку та споживчих уподобань наша команда обрала найсприятливішу бізнес-модель, яка дасть змогу ІКЕА реалізувати плани у Києві вже найближчим часом. У новому магазині міського формату наші покупці познайомляться з новим підходом ІКЕА до створення кращого життя для якнайбільшої кількості людей», – зазначив Стефан Вановербеке, головний виконавчий директор IKEA Південно-Східна Європа (компанії, яка буде працювати на українському ринку).

У релізі також відзначили, що українським покупцям IKEA запропонує широкий асортимент товарів привабливого дизайну, а також перелік послуг і рішень для дому.

Довідка. IKEА – одна з найбільших в світі роздрібних мереж з торгівлі меблями і предметами домашнього вжитку. Власниками IKEA Group є INGKA Holding B.V. і підконтрольні йому структури. IKEА Group є найбільшим в світі рітейлером товарів для дому з 355 магазинами в 29 країнах світу. У 2017 фінансовому році магазини IKEA Group відвідали 936 млн людей;

IKEA Південно-Східна Європа реалізує стратегію роздрібного бізнесу IKEA в Хорватії, Сербії, Румунії, Словенії та Україні. IKEA Південно-Східна Європа є частиною IKEA Group (Ingka Holding B.V.), найбільшого франчайзі IKEA в світі.

Читайте також –

Крига тане: як IKEA 13 років в Україну виходила


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку