Фокстрот стане якірним орендарем київського ТРЦ Retroville

Фокстрот стане якірним орендарем київського ТРЦ Retroville

15.08.2018 02:23
  519
rau

Магазин площею 1100 кв. м відкриється в новому сучасному стилі на 1-му поверсі торгово-розважального центру Retroville.

Про це RAU повідомила прес-служба Colliers International – ексклюзивного брокера ТРЦ Retroville. Торгова мережа «Фокстрот. Техніка для дому »- найбільша роздрібна мережа за кількістю магазинів і обсягами продажів електроніки та побутової техніки в Україні. У 2018 році мережа «Фокстрот» почала рестайлінг і запланувала відкриття 40 магазинів в новому стилі.

Довідка. ТРЦ Retroville – дворівневий багатофункціональний комплекс, який розташований в Києві за адресою проспект Правди, 47. Загальна площа об’єкта становить 118 991 кв. м, серед яких 11 147 кв. м займає бізнес центр класу «B». Орендна площа (GLA) – 80 718 кв. м, на яких планується розмістити продуктовий гіпермаркет, фітнес і розважальні центри, ресторани та 250 магазинів. Введення в експлуатацію ТРЦ заплановано на 2019 рік.

Colliers International – світовий лідер у наданні послуг в сфері нерухомості зі штатом в понад 15 400 працівників, що працюють 69 країнах світу. Colliers надає повний комплекс послуг в області комерційної нерухомості орендарям, власникам нерухомості та інвесторам, надаючи консалтингові та брокерські послуги при оренді або продажу офісних, торгових і складських приміщень, консалтингові послуги в області готельної нерухомості, послуги корпоративним клієнтам, послуги з оцінки об’єктів нерухомості, а також з інвестиційного консалтингу та продажу.

Фокстрот налічує 160 супермаркетів в 90 містах України торговельною площею 151 000 кв. м. Кількість учасників програми лояльності «Фокс клуб» на грудень-2017 досягла 7 млн ​​осіб. Бренд розвивається в форматі омніканальності, поєднуючи онлайн і офлайн торгівлю.

Читайте також –

На фінішній прямій: як будується ТРЦ RETROVILLE в Києві (фоторепортаж)


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку