Ігор Хижняк призначений генеральним директором COMFY

Ігор Хижняк призначений генеральним директором COMFY

19.01.2017 02:29
  507
rau

Генадій Вербиленко, який займав посаду генерального директора COMFY з жовтня 2005 року, продовжить роботу в компанії в якості голови наглядової ради.

Як повідомила RAU прес-служба компанії, Ігор Хижняк приступив до виконання обов’язків на посаді гендиректора з 19 січня. Кар’єру в бізнесі він починав в компанії British American Tobacco. До команди COMFY він приєднався в січні 2007 року, ставши директором з розвитку мережі. За час його роботи на посаді мережа виросла в три рази – з 25 до 76 магазинів, була двічі масштабно реформатована.

З 2011 року Хижняк займав посаду операційного директора COMFY, яка передбачає управління продажами, форматом і розвитком. У 2016 році був призначений радою директорів компанії заступником генерального директора. Також в 2016 році компанія COMFY реалізувала проект по реформату мережі, з фокусом на мультиканальні продажі і досягла високих показників приросту продажів, а також реалізувала проект по переходу на нову ERP систему DAX 2012.

Засновник COMFY Станіслав Роніс, коментуючи призначення Хижняка зазначив: «Ігор – визнаний командою лідер. Це професіонал високого класу, з величезним досвідом і унікальними знаннями. Він вміє зібрати навколо себе команду однодумців, яка готова до реалізації найбільш амбітних планів і не боїться викликів».

Сам Хижняк наголосив, що пріоритетом компанії найближчим часом будуть інновації та ефективність: «Відкритість до інновацій і фокус на розвиток закладені в ДНК-компанії і знаходять відображення в цінностях співробітників. Сьогодні COMFY – це успішний системний бізнес, який не боїться змін. Саме інновації та ефективність стануть нашим пріоритетом найближчим часом – в форматі, в менеджменті, в комунікаціях і в управлінні персоналом».


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку