Віталій Ткаченко пішов з WOG і зайняв посаду генерального директора Irene Bukur

Віталій Ткаченко пішов з WOG і зайняв посаду генерального директора Irene Bukur

06.03.2017 04:24
  578
rau

Пост директора по маркетингу WOG Віталій Ткаченко обіймав трохи більше трьох років.

Про свій перехід Віталій Ткаченко розповів в інтерв’ю порталу mmr.ua. За його словами, за час роботи в WOG – з кінця 2013 року – він зміг виконати всі поставлені перед собою завдання, і перехід в Irene Bukur – можливість продовжувати розвиток кар’єри. Пояснюючи свій вибір, Віталій Ткаченко зазначив, що мету стати генеральним директором він поставив собі досить давно, але раніше обставини складалися так, що рішення зайняти посаду СЕО довелося трохи відкласти. «Бізнес Irene Bukur мені дуже цікавий у першу чергу тому, що там клієнт також — головний чоловік. Крім того, там є і виробництво, і рітейл. Два в одному. Це круто», – додав топ-менеджер.

Головна мета, яку повинен досягти Віталій Ткаченко як генеральний директор Irene Bukur – зробити бренд «номером один» на українському ринку косметики, і вивести торгову марку на міжнародний рівень. Раніше функції керівника компанії виконувала власник бренду Ірина Букур, але зараз вона збирається сконцентруватися на розвитку нових проектів в інших країнах, відійшовши від оперативного керівництва.

Раніше Віталій обіймав посади керівника департаменту маркетингу в компаніях Верес, Оболонь, Еко-Маркет і WOG.

Довідка. Косметика Irene Bukur – це перший україно-швейцарський бренд «живої» косметики преміум-класу. Косметика Irene Bukur відома на ринку з 2009 року. Зараз в Україні понад 50 фірмових магазинів мережі. З 2016 року компанія є членом Асоціації рітейлерів України.

Призначення в рітейлі: головні зміни в топ-менеджменті українських компаній за лютий


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку