Огляд нових магазинів Jewelry & Accessories: Золотий Вік, ZARINA, Укрзолото, KSD Aurum і Золотi Терези

Огляд нових магазинів Jewelry & Accessories: Золотий Вік, ZARINA, Укрзолото, KSD Aurum і Золотi Терези

15.09.2017 08:30
  396
Микола Маранчак

Які магазини ювелірних товарів і аксесуарів почали роботу останнім часом і які бренди готуються до відкриття. золоті терези

KSD Aurum

8 вересня ювелірний бренд KSD Aurum відкрив свій перший фірмовий магазин в Одесі. Як повідомила RAU прес-служба мережі, торгова точка розташована в центрі міста, за адресою вул. Дерибасівська, 16. Асортимент виробів сформований з урахуванням регіональної специфіки – в фокусі вироби з золота і срібла, в дизайнерському виконанні. В Одесі бренд KSD Aurum представлений також двома магазинами в мережі Укрзолото, розташованих за адресою: пр. Маршала Жукова, 2 і вул. Грецька, 52.

Золотий Вік

Ювелірний бренд Золотий Вік відкрив два нових магазини. Як йдеться на офіційному сайті компанії, перший об’єкт знаходиться в Броварах за адресою вул. Київська, 316, ТРЦ Термінал. Другий – в місті Чернігів за адресою вул. Кирпоноса, 33. В асортименті представлений широкий вибір прикрас як класичного, так і сучасного напрямку ювелірної моди: кільця, підвіски, сережки з діамантами та іншими дорогоцінними і напівкоштовними каменями з червоного, білого, лимонного золота і срібла, браслети та ланцюжки комбінованих і класичних плетінь , чоловічі та жіночі аксесуари.

Укрзолото

Мережа ювелірних супермаркетів Укрзолото підписала договір оренди з херсонським ТРЦ Фабрика. Про це RAU повідомила прес-служба групи компаній Budhouse – девелопера проекту торгово-розважального центру. Загальна площа нового магазина складе 300 кв. м. Формат торгової точки передбачає індивідуальний дизайн: комплекс ювелірних корнерів. Відкриття ювелірного супермаркету заплановано на середину жовтня.

ZARINA

Ювелірний Дім ZARINA відкрив 8 вересня оновлений магазин в київському ТЦ Globus. Як повідомляє офіційна сторінка Facebook компанії, торгова точка займає площу 26 кв. м і знаходиться на першому поверсі першої лінії.

Люксоптика

В останній день літа Люксоптика відкрила новий магазин в одеському ТЦ Kadorr City Mall. Як повідомляє ритейлер, торгова точка знаходиться за адресою: вул. Генуезька, 24 в. При магазині працює кабінет офтальмолога.

Золотi Терези

Ювелірний салон Золотi Терези відкрив в одеському ТЦ Kadorr City Mall новий магазин. Торгова точка знаходиться на першому поверсі першого крила і зайняла площу 59 кв. м. У новому салоні золоті вироби бренду з дорогоцінними каменями і різнобарвною емаллю. Магазин став четвертим в мережі.

Читайте також наш попередній огляд

Огляд нових магазинів Jewelry&Accessories: TOUS, KSD Aurum і перший в Україні KAZKA Jewelry

 


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку