Inditex виводить в Україну лінію чоловічого одягу бренду Stradivarius

Inditex виводить в Україну лінію чоловічого одягу бренду Stradivarius

03.05.2017 01:36
  504
rau

Нова пропозиція буде доступна в магазині Stradivarius нового формату в ТРЦ SkyMall, відкриття якого заплановано на 25 травня цього року.

Read in English

Про це повідомляє портал nv.ua з посиланням на інформаційне агентство Interfax Україна. Як прокоментувала новину директор торговельно-розважального центру Sky Mall Юлія Ванченко, перша чоловіча лінія з’явиться на полицях оновленої торгівельної точки бренду в даному ТРЦ. «Магазин торгівельної марки в абсолютно новому форматі, включаючи чоловічу лінію, відкриється у нас 25 травня. Раніше бренд закрив свій магазин в ТРЦ Sky Mall, зробив реконструкцію, додавши ще дві площі до діючого магазину», – сказала Ванченко. Площа оновленого магазину складе 632 кв. м.

Довідка. Inditex Group заснована в 1963 році і об’єднує понад 7000 магазинів у 88 країнах під брендами Zara, Zara Home, Oysho, Massimo Dutti, Bershka, Pull&Bear, Stradivarius і Uterque.

В Україні мережа Stradivarius представлена 10 магазинами в Києві, Львові, Одесі, Дніпропетровську, Вінниці, Черкасах, і в Харкові.

Читайте також –

Сьоме диво Inditex: як виглядає перший магазин бренду Uterque в Україні (фоторепортаж)


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку