ТРЦ Galleria Tbilisi (Грузія) презентує свій центр на виставці RDBExpo

ТРЦ Galleria Tbilisi (Грузія) презентує свій центр на виставці RDBExpo

23.02.2017 12:30
  287
rau

ТРЦ Галерея Тбілісі, який відкриється у 2017 році в самому центрі столиці в Грузії, буде серед якірних експонентів виставки Retail & Development Business Expo – 2017.
Торгово-розважальний центр, загальна площа якого складе близько 22 000 кв. м, складається з п’яти поверхів, де будуть розташовані магазини і бутіки, салони, розважальні центри, ресторани і кафе. Відвідувачам Galleria Tbilisi обіцяють різноманітний шопінг і поєднання магазинів середнього і вище середнього цінового сегмента. У них буде представлена продукція місцевих виробників і всесвітньо відомих брендів. Здійснює проект Фонд співінвестування Грузії у співпраці з і ексклюзивним брокером ТРЦ Colliers International Georgia.

Одним з унікальних компонентів проекту буде зона харчування. Вона розміститься на останньому поверсі центру, де будуть ресторани, кафе та об’єкти швидкого харчування.

На веранді “Галереї Тбілісі” буде розташований оглядовий майданчик. У південній частині будинку буде облаштовано підземна автостоянка на 308 машин. В торговий центр також будуть інтегровані розташовані там же будівлі “Вільного театру” і тбіліського російського театру імені Олександра Грибоєдова.

Як раніше зазначав віце-прем’єр Грузії Каха Каладзе, це буде новий центр по залученню туристів, який запропонує відвідувачам різноманітний спектр розваг і відпочинку. «Проект зіграє велику роль, і з точки зору залучення великих міжнародних компаній», — сказав Каладзе.

Асоціація рітейлерів України рада вітати ТРЦ Galleria Tbilisi серед учасників першої української міжнародної виставки індустрії рітейлу та девелопменту!

Нагадаємо, Retail & Development Business Expo – 2017 відбудеться вже 6-7 квітня в столичному НСК Олімпійський. Захід збере понад 2000 гостей – представників компаній сфер роздрібної торгівлі, комерційної нерухомості, сегмента b2b. На RDBExpo виступлять кращі спікери – перші особи найуспішніших компаній рітейлу, девелопменту, b2b та інших.

ПОВНА ПРОГРАМА RDBExpo

КУПИТИ КВИТКИ НА R&DBExpo


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку