Огляд новин FMCG: оновлені АТБ та Сільпо, нові точки VARUS і Наш Край

Огляд новин FMCG: оновлені АТБ та Сільпо, нові точки VARUS і Наш Край

14.09.2017 08:30
  843
Микола Маранчак

Які магазини сегмента FMCG відкрилися за останній час або готуються до відкриття.

Оновлений АТБ у Нововолинську

23 серпня у місті Нововолинськ Волинської області відкрився оновлений дискаунтер АТБ. Як пише портал AllRetail, він розташований за адресою: просп. Перемоги, 16-А. Торгова площа супермаркету складає близько 500 кв. м. Примітно, що цей АТБ-маркет оформлений в незвичайній чорній кольоровій гамі – саме в такому стилі будуть відкриватися більшість нових об’єктів мережі. АТБ представлений вже в двох населених пунктах Волинської області (крім Нововолинська – ще і в Луцьку).

Нові дискаунтери АТБ у Львові та Дніпрі

Мережа дискаунтерів АТБ поповнилася двома торговими точками. Про це повідомляє офіційний сайт компанії. 14 вересня в Дніпрі відбудеться урочисте відкриття магазину за адресою вул. Роторна, 21. Також 15 вересня новий дискаунтер з’явиться у Львові за адресою вул. Личаківська, 201. Перші 100 покупців отримають подарунки.

Сільпо в стилі Арт Деко

15 вересня в Києві на проспекті Героїв Сталінграду, 27 б з’явиться магазин Сільпо в стилі Арт Деко. Як раніше повідомляла RAU, площа нового супермаркету складає 1300 кв. м. В асортименті, окрім традиційних товарів, будуть також представлені натуральні продукти українських виробників під ТМ «Лавка традицій», продукція власного імпорту, включаючи крафтовое пиво та вина з різних країн світу, вироби власної кондитерської. Для зручності відвідувачів тут буде працювати 14 кас — 8 основних, чотири експрес-каси, окрема каса в квітковому бутіку і ще одна — у відділі кави і чаю. Супермаркет буде працювати цілодобово.

Супермаркет Ярмарка в Маріуполі

У приморському районі Маріуполя на проспекті Луніна, на місці стихійної торгівлі та незаконно встановлених Мафів, відкрився супермаркет Ярмарка. Як повідомляє Міський портал Маріуполя, відкриття нової торгової точки приурочили до Дня міста. «Важливо, що сьогодні тут упорядкована територія і зовсім інший рівень обслуговування людей. Також це дуже важливий посил для ділового співтовариства і бізнесу. Маріуполю потрібні інвестиції. Там, де інвестиції, робочі місця і надходження в міський бюджет», – підкреслив голова Приморської райадміністрації Геннадій Семеніхін.

Ще один Наш Край

Мережа Наш Край відкрила 9 вересня супермаркет в Дубно на Рівненщині. Як повідомила RAU прес-служба мережі, новий магазин торговою площею 250 кв. м розмістився за адресою: вулиця Мирогощанська, 1. В асортименті товарів – випічка, кондитерські, хлібобулочні вироби, бакалія, яйця, молокопродукти, м’ясо, напівфабрикати, напої, овочі, фрукти, гриби, риба, промислова група, супутні товари. У спеціальному відділі швидкого перекусу “Food to go” представлені страви швидкого приготування фірмових хот-догів, італійських паніні та інше.

У супермаркеті також працює відділ власної випічки, а також великий відділ фреш зі свіжими овочами і фруктами за доступними цінами. До послуг покупців працює три каси.

VARUS купить частину активів BILLA Україна

Антимонопольний комітет України дозволив компаніям, пов’язаним з власниками мережі VARUS Валерієм Киптиком і Русланом Шостаком, купити частину активів BILLA Україна. Як раніше розповідала RAU, нещодавно в BILLA Україна заявили про відхід з регіонів і рішення продати всі супермаркети, крім київських. Поки що компанія управляє 34 супермаркетами. Продані можуть бути дев’ять об’єктів BILLA: у Дніпрі, Нікополі (Дніпропетровська область), Краматорську (Донецька область), Кременчуці (Полтавська область), Одесі і Херсоні.

Читайте також наш попередній огляд

Огляд новин FMCG: два нових АТБ, Le Silpo в Одесі, Рукавичка і Свій Маркет


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку