Турецький рітейлер DeFacto виходить на український ринок

Турецький рітейлер DeFacto виходить на український ринок

30.05.2017 06:30
  625
Виктор Нагорский

Великий fashion-рітейлер DeFacto прийняв рішення про вихід на український ринок.

Read in English

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав керівник брокерської компанії RE/MAX Eagle Арда Торман, раніше також обіймав посаду генерального директора в іншому великому одежній рітейлері з Туреччини – Colin’s Україна.

«Компанія RE / MAX Eagle рада повідомити Вам, що один з найбільших і найвідоміших рітейлерів Туреччини, компанія DeFacto виходить на ринок України! DеFacto є сьогодні одним з популярних брендів одягу, з кількістю близько 500 магазинів в світі », – написав Арда Торман.

Крім того, інформацію про запланований вихід DeFacto на український ринок rau.ua підтвердив ряд інших джерел на українському ринку.

«Представники DeFacto в останні місяці часто відвідують Україну і ведуть переговори про вихід на наш ринок. Вони близькі до відкриття першого магазину », – розповів rau.ua консультант в сфері торговельної нерухомості.

У той же час, Арда Торман не уточнив, де і коли планується відкриття першого в країні магазину, зазначивши, що поки це закрита інформація.

Редакція rau.ua підготувала запит в офіс бренду в Туреччині і буде стежити за подальшим розвитком подій.

Відзначимо, що компанія DeFacto була заснована в 2003 році і спеціалізується на виробництві і торгівлі чоловічим, жіночим та дитячим верхнім одягом, білизною, взуттям та аксесуарами. З часу створення мережа магазинів компанії виросла до понад 500 торгових точок в різних країнах світу. У Туреччині одним з головних конкурентів компанії є бренд LC Waikiki, який на українському ринку працює з 2013 року.

Читайте також –

Бурч Коркмазлар, LC Waikiki: Будемо виводити в Україну лінійку товарів для дому


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку