Огляд нових ресторанів і кафе: Barbara Bar, Mafia, Indokitai, Франс.уа та інші

Огляд нових ресторанів і кафе: Barbara Bar, Mafia, Indokitai, Франс.уа та інші

08.09.2017 08:45
  686
Микола Маранчак

Які ресторани та кафе відкрилися або готуються відкритися у Києві та інших містах України.

Barbara Bar

У кінці серпня гастро-бар Barbara Bar відкрився в новому форматі. Як розповіла порталу The-village власниця закладу Тетяна Могила, основний двигун змін – намір перетворити Barbara Bar в мультифункціональне місце: “Раніше бар був нерозривно пов’язаний з клубом Атлас, його відвідували в основному до або після концертів. Новий інтер’єр і повноцінне меню покликані виділити «Барбару» – розповіла вона. Інтер’єр закладу перейшов від класичного стилю лофт до оформлення “ідеально випрасуваної білої сорочки або чорного плаття”. У кімнаті, яку раніше називали «камінної», замість каміна тепер інсталяція під назвою «Їжак». Чорні голки їжака виходять прямо зі стіни. У меню ставиться акцент на здорову їжу. Навіть стейки в закладі готують за спеціальною технологією – при низькій температурі у вакуумі.

Mafia

Мережа ресторанів італійської та японської кухні Mafia продовжує розширюватися. Компанія заявила на своїх офіційних ресурсах про продаж франшизи у Кропивницького та Чернівцях і про підготовку до відкриття перших закладів мережі в цих містах. Також в мережі активно шукають партнерів в Запоріжжі. Сьогодні українська мережа ресторанів Mafia налічує 30 закладів в 11 областях України.

Indokitai

У Києві на вул. Велика Житомирська, 10 відкрився ресторан азіатської кухні Індокитай. Заклад належить Вікторії Пархоменко, засновниці ресторанів Klukva&Brukva, Asiatique і бістро Wok2Go. Як повідомляє офіційна сторінка Facebook ресторану, інтер’єр виконаний у дусі французького Індокитаю 30-х років: масивні дивани, оббиті оксамитом, важкі різьблені віконниці на вікнах, на стінах — картини з зображенням азіатських жінок. Також в ресторані є тераса, що виходить на Пейзажну алею. В меню — страви азіатської кухні з французькими мотивами.

Pesto Сafe

25 серпня в київському ТЦ Аркадія відкрився ресторан італійської кухні Pesto Сafe. Як повідомляє портал restoran.ua, заклад знаходиться за адресою: Дніпровська набережна, 33. У ресторані знаходиться дві дитячі кімнати, два караоке-залу і великий зал для проведення свят.

Франс.уа

29 серпня в Дніпрі відкрилася нова кав’ярня Франс.уа. Про це йдеться на офіційному сайті франчайзингової компанії Fedets family bakery. Заклад знаходиться на вулиці Березинська 19. В асортименті круасани, бейгли, сендвічі, слойки і кондитерські вироби.

Mimosa Brooklyn Pizza

У центрі Києва, біля “Пузатої хати” на Басейній, відкрилася нова сімейна піцерія Mimosa Brooklyn Pizza. За повідомленням bzh.life, заклад знаходиться за адресою: вулиця Басейна, 1/2. В меню — десять видів піци, серед яких немає типових поєднань ніби курка-ананаси або шинка-гриби, але є піца з артишоками, анчоусами і в’яленими томатами або фрикадельками з ягняти і пеперонатою. Крім піци, в меню є кілька видів пасти, салати і закуски, а також різні варіанти сніданків. Меню бару пропонує п’ять видів коктейлю “мімоза”, який готується на основі ігристого вина.

Читайте також наш попередній огляд –

Огляд нових ресторанів і кафе: KFC в ТРЦ Smart Plaza Polytech, антікафе Homeland, Хінкалі&Хачапурі та інші


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку