Arber відкрив флагманський магазин на Хрещатику

Arber відкрив флагманський магазин на Хрещатику

23.05.2017 09:00
  156
rau

Відкриття відбулося 20 травня в центрі Києва на Хрещатику, 13.
Як повідомила rau.ua прес-служба мережі, в магазині з загальною площею 290 кв. м представлені класичні чоловічі костюми, брюки, піджаки і багато іншого. «У цьому магазині ми представляємо найсвіжіші колекції. Це свого роду візитна картка нашого бренду», – зазначив генеральний директор торговельної мережі Arber Вадим Золотаревський.

Під час урочистого відкриття магазину серед покупців були розіграні сертифікати номіналом в 500 і 1000 грн, а також квитки на футбольний матч “Динамо” – “Зоря” від партнера компанії Arber футбольного клубу “Динамо” (Київ). Примітно те, що розіграш призів проходив як off-line і on-line з прямою трансляцією в соціальних мережах на сторінках компанії. Тому участь у ньому змогли взяти шанувальники бренду по всій Україні.

Головний приз – сертифікат на 3000 грн на покупку в мережі магазинів був розіграний серед тих, хто став покупцем у магазині на Хрещатику, 13 в день відкриття, 20 травня. Ще один сертифікат на 3000 грн ще чекає свого власника, ним стане той, хто набере найбільшу кількість «лайків» в мережі Instagram під фото з #IloveArber 27 травня.

Також відкриття супроводжувалося живою музикою, шоу програмою і розіграшем цінних подарунків.

Довідка. Arber Fashion Group – найбільший вертикально-інтегрований fashion-холдинг в Україні. Компанія представлена торговою мережею з понад 110 магазинів у всіх областях України під брендами “ARBER”, “Gregory Arber”, “F’91” і “Кокон”.

Кожному по одежці: LC Waikiki відкрила магазин в ТРЦ Lavina Mall (фоторепортаж)


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку