Amazon протестувала доставку дроном в громадському місці (+ відео)

Amazon протестувала доставку дроном в громадському місці (+ відео)

27.03.2017 10:29
  293
Ukrainian Retail Association

Американський інтернет-гігант Amazon продовжує розвивати свій амбіційний проект з доставки дронами Prime Air. Його суть — забезпечити доставку товарів за допомогою безпілотників протягом 30 хвилин.

Першу таку тестову доставку провели наприкінці минулого року, в приватний будинок у Великобританії. Тоді дрон впорався з доставкою за 13 хвилин, без допомоги з боку людини-пілота.

Днями компанія провела першу доставку в громадському місці і виклала відео всього процесу. Тест проводили на конференції MARS в понеділок. Назва конференції розшифровується, як Machine Learning, Automation, Robotics and Space Exploration і якщо ви бачили епічне відео Джеффа Безоса в костюмі величезного робота — це звідти.

В цей раз дрон доставляв сонцезахисний крем, і доставка також пройшла повністю автономно, без втручання людей. Віце-президент проекту Гур Кімчі розповів у коментарі The Verge, що це випробування просуває компанію на крок ближче до можливості реалізувати 30-хвилинну доставку дронами.

Відзначимо, що для цього знадобиться сприяння Федерального управління цивільної авіації США (FAA). Адже Amazon, щоб масштабувати цей проект, ще знадобиться регуляторне схвалення.

Нагадаємо, в минулому році про плани провести тести по доставці дронами повідомила «Укрпошта».

Джерело: AIN.ua

Читайте також – 

Революція в шопінгу: Amazon запустив офлайн-магазин без кас, продавців і черг


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку