Прекрасна Jasmine: як український бренд жіночої білизни збирається підкорювати східні країни Генеральний директор Jasmine Олена Очеретна про виведення бренду на зовнішні ринки, успішний старт онлайн-продажів і... Історії компанійПерсоналії 12 Січень 2018 3112
Піти красиво: 5 секретів ведення фешн-бізнесу від засновника Zara Уроки ведення бізнесу в сфері фешн від одного з найбагатших людей планети – засновника бренду Zara Амансіо Ортега. Історії компанійДосвід 3 Січень 2018 1353
Голова сім’ї: правила життя та бізнесу ресторатора Юрія Колєсніка Власник мережі ресторанів Файна Фамілія, La Veranda і Babiccina Zahrada Юрій Колєснік розповів про ребрендинг Oliva, тренди в... Історії компанійІсторія вихідного дня 2 Грудень 2017 2352
Конкурент для Domino’s Pizza: в Україну виходить новий бренд піцерій Міжнародна мережа Dodo Pizza з більш ніж 260 піцерій в 10 країнах прийняла рішення розширюватися за рахунок продажу франшизи... Історії компанійНовини 1 Грудень 2017 1321
Ресторатор Савелій Лібкін: Часи швидкої окупності вже минули Відомий український ресторатор Савелій Лібкін розповів про свій зарубіжний досвід, фактори успішності в ресторанному... Історії компанійНовини 21 Листопад 2017 2065
Від ринку Петрівка до Amazon: історія українського виробника одягу Vilonna Як сімейна пара, не використовуючи дизайнерські ідеї та планомірно розвиваючи свої діло, змогла побудувати успішний... Made In UkraineІсторії компаній 19 Листопад 2017 1760
Як побудувати бізнес на продажі товарів економ-сегмента – досвід мережі Червоний маркет Які інвестиції потрібні для відкриття магазину бюджетних непродовольчих товарів і як буде розвиватися ця ніша в... Історії компанійДосвід 17 Листопад 2017 3067
В режимі 24/7: як Алекс Купер відкриває по два ресторани на рік За чотири роки Алекс Купер відкрив дев’ять ресторанів у Одесі та впровадив новий для України формат – Міський ринок... Історії компанійІсторія вихідного дня 5 Листопад 2017 2720
Засновник Fedoriv: Не бійтеся простоти Засновник креативної компанії Fedoriv Андрій Федоров розповів про всі особливості формування бренду закладу – від ідеї... Історії компанійДосвід 1 Листопад 2017 4158
Як створити ресторан на колесах – досвід засновника Truckttoria Українські підприємці з завидною регулярністю тестують нові ресторанні формати. Історії компанійІсторія вихідного дня 29 Жовтень 2017 2335
Економіка вражень: як українська мережа VR атракціонів вийшла на європейський ринок Перша точка атракціонів віртуальної реальності української мережі Dtech відкрилася в Польщі. За рахунок чого компанія... Історії компанійНовини 25 Жовтень 2017 1355
Ірина Бігун, ARGO Retail: Український покупець з кожним роком зростає Директор по маркетингу мережі ARGO, яка розвиває бренди Benetton, Mango, Lee Cooper і інші про історію компанії, принципі підбору... Історії компанійДосвід 20 Жовтень 2017 2042