Співвласники АТБ: На початку в нас не було грошей на розвиток, ми економили на всьому Засновники мережі дискаунтерів АТБ розповіли про складнощі на старті та фактори успіху компанії, мотивацію та виклики... Історії компанійДосвід 12 Квітень 2018 3860
В’ячеслав Клімов, Нова пошта: Створювали бізнес заради ідеї, яка змінить світ Співзасновник Нова пошта про своє бачення планування, партнерства, роботизації та концепції успішного бізнесу. Історії компанійДосвід 6 Квітень 2018 2262
Клуб на $100 млн: 10 правил бізнесу від творців LeBoutique. Засновники шопінг-клубу LeBoutique Андрій Дрогобицький і Роман Онищенко про те, як побудувати компанію з річним оборотом в... E-commerceІсторії компаній 27 Березень 2018 828
Гарний сім’янин: Владислав Бурда про переваги та недоліки сімейного бізнесу Президент корпорації RedHead Family Владислав Бурда розповів про основні виклики в сімейному бізнесі, відчуття спільної... Історії компанійІсторія вихідного дня 25 Березень 2018 990
Шлях до вершини: як Дмитро Борисов став одним з найвідоміших рестораторів України Дмитро Борисов кинув роботу маркетолога заради захоплення. Вісім років тому він відкрив невеликий ресторан в... Історії компанійДосвід 21 Березень 2018 2489
Віталій Дрозд, Bodo: Нам набридло набивати шишки – ми готові купувати експертизу Як Bodo з компанії по “продажу вражень” перетворилося в багатопрофільне підприємство, яке працює не тільки з... Історії компанійПерсоналії 16 Березень 2018 1860
Як побудувати мережу ресторанів грузинської кухні – досвід засновника мережі Хінкальня Вадим Костенко, засновник мережі Хінкальня, розповів чому вирішив відкрити заклади саме грузинської кухні і чи складно... Історії компанійДосвід 16 Березень 2018 1723
Ім’я на століття: 5 жінок, які створили легендарні бренди У різні епохи в різних куточках світу народилися жінки, які все життя присвятили улюбленій справі, увічнивши своє... Історії компанійІсторія вихідного дня 8 Березень 2018 1577
New Retail: нова мережа магазинів LITRA з найбільшим вибором пива та віскі У Києві розпочала роботу мережа магазинів LITRA – з найбільшим асортиментом пива та віскі. За рахунок чого компанія має... Історії компанійНові проекти 7 Березень 2018 3217
Сімейна MAFIA: як Тарас і Оксана Середюк побудували бізнес вартістю в $50 млн Тарас і Оксана Середюк, власники мережі ресторанів MAFIA і інших проектів, про натхнення, сміливість, готовность платити... Історії компанійНовини 23 Лютий 2018 5511
Марк Зархін, Kumpel Group: Створюю проекти під себе Історія створення і становлення на ринку Celentano і Potato House, помилки і висновки засновника брендів, ресторатора Марка... Історії компанійДосвід 16 Лютий 2018 3946
FuckUp nights: українські ресторатори про свої провали Три ресторатора – Тарас Середюк, Вадім Бортнік, Діма Борисов – розповіли про те, з якими проблемами стикалися, коли... Історії компанійДосвід 6 Лютий 2018 1500