Ресторатор Дмитро Запорожець: Ресторанний бізнес схожий на сімейне життя Творець популярних в столиці ресторанів ЖЗЛ і Любимый дядя про те, чому він практично живе в своїх ресторанах, як... Історії компанійНовини 8 Серпень 2018 3271
50 відтінків кризи: топ-менеджер секс-шопу Kazanova про ринок інтимних товарів в Україні Анастасія Денисова, керівник відділу продажів секс-шопу Kazanova, про те, що не дає українському ринку інтимних товарів... Історії компанійДосвід 30 Липень 2018 1887
Руслан Шибаєв, BEEF meat & wine: Вбиває ресторан не час, а несмачна їжа і хамський сервіс Руслан Шибаєв, засновник ресторанів для політичного бомонду, розповідає про таїнство приготування ідеального стейка і... Історії компанійДосвід 18 Липень 2018 3552
Ірина Тяжкороб, Gemini: Успіх бізнесу без ризику неможливий Ірина Тяжкороб, керівник напрямку франчайзингу Gemini, розповіла, з якими труднощами зіткнувся виробник коли запускав... Історії компанійДосвід 6 Липень 2018 1820
Шахін Мусаєв, Pampik.com: Нішеві проекти переживуть маркетплейси, тільки запропонувавши кращий customer experience Співзасновник інтернет-магазину товарів для дітей Pampik.com Шахін Мусаєв розповів, як нішевому інтернет-магазину вдалося... E-commerceІсторії компаній 3 Липень 2018 2935
Як Intertop вдалося продати мільйон пар взуття під власним брендом Braska Рішення створити Braska в компанії Intertop прийняли в 2004 році. З того часу рітейлеру вдалося продати більше мільйона пар... Історії компанійДосвід 3 Липень 2018 3186
Дмитро Покотило, F.ua: В 2000-х я прогавив все, що можна Засновник інтернет-магазину F.ua – Той самий Fotos Дмитро Покотило про старт свого бізнесу, правила ведення справ і... E-commerceІсторії компаній 19 Червень 2018 1162
Руслан Шостак, Varus і EVA: У 2017 фінансовому році чистий дохід EVA зріс на 36% Співвласник однієї з найбільших продуктових мереж України Varus і лідера вітчизняного сегмента drogerie EVA про початок... Історії компанійНовини компаній 18 Червень 2018 2772
Ресторатор Марк Зархін: Починається золотий вік української кухні Львівський ресторатор Марк Зархін стверджує, що після епохи азіатської, середземноморської та грузинської кухні у... Історії компанійДосвід 15 Червень 2018 5979
Ресторатор Діма Борисов: Тільки 5% бізнесменів генерують ідеї, інші копіюють лідерів Київський ресторатор Діма Борисов агітує за гастрономічний патріотизм, з іронією описує, як співвітчизники реагують... Історії компанійДосвід 8 Червень 2018 2472
Дорогий e-commerce: як Helen Marlen онлайн продає речі за десятки тисяч гривень В місяць на сайті helen-marlen.com відбувається 2500 транзакцій з чеком від 8 000 до 20 000 грн. Як вдалося домогтися таких показників... E-commerceІсторії компаній 7 Червень 2018 1548
Засновники сервісу FoodEx: Для бізнесу ми шукали не гроші, а ідею Як вийти в кризу з сервісом доставки здорового харчування, і не тільки не збанкрутувати, але і розвинути бізнес і зуміти... E-commerceІсторії компаній 6 Червень 2018 2935