Солодкі експерименти: як український бренд LOL & POP виходив на нові ринки Кілька років тому український виробник солодощів LOL & POP вирішив вийти на європейський ринок. Однак не у всіх країнах... Made In UkraineІсторії компаній 8 Травень 2018 1425
Ксенія Кішиш’ян, RicaMare: Відкриваємо перший магазин в Польщі Топ-менеджер українського бренду RicaMare про розвиток виробництва та роздрібної мережі, вихід на європейський ринок і... Made In UkraineІсторії компаній 26 Квітень 2018 813
«Планета Кіно»: як побудувати найбільш прогресивну мережу кінотеатрів в Україні За минулий рік сім кінотеатрів мережі «Планета Кіно» згенерували більше 600 млн грн виручки. Заповнювати зали... ІнноваціїІсторії компаній 24 Квітень 2018 2961
Icторія компанії Space for ladies: від класичних костюмів до сучасного бренду SP8 Як за 20 років роботи пережити становлення, розквіт, опинитися на краю прірви, але не впасти, а відновити виробництво і... E-commerceІсторії компаній 13 Квітень 2018 1663
Співвласники АТБ: На початку в нас не було грошей на розвиток, ми економили на всьому Засновники мережі дискаунтерів АТБ розповіли про складнощі на старті та фактори успіху компанії, мотивацію та виклики... Історії компанійДосвід 12 Квітень 2018 4282
В’ячеслав Клімов, Нова пошта: Створювали бізнес заради ідеї, яка змінить світ Співзасновник Нова пошта про своє бачення планування, партнерства, роботизації та концепції успішного бізнесу. Історії компанійДосвід 6 Квітень 2018 2461
Клуб на $100 млн: 10 правил бізнесу від творців LeBoutique. Засновники шопінг-клубу LeBoutique Андрій Дрогобицький і Роман Онищенко про те, як побудувати компанію з річним оборотом в... E-commerceІсторії компаній 27 Березень 2018 944
Гарний сім’янин: Владислав Бурда про переваги та недоліки сімейного бізнесу Президент корпорації RedHead Family Владислав Бурда розповів про основні виклики в сімейному бізнесі, відчуття спільної... Історії компанійІсторія вихідного дня 25 Березень 2018 1103
Шлях до вершини: як Дмитро Борисов став одним з найвідоміших рестораторів України Дмитро Борисов кинув роботу маркетолога заради захоплення. Вісім років тому він відкрив невеликий ресторан в... Історії компанійДосвід 21 Березень 2018 2678
Віталій Дрозд, Bodo: Нам набридло набивати шишки – ми готові купувати експертизу Як Bodo з компанії по “продажу вражень” перетворилося в багатопрофільне підприємство, яке працює не тільки з... Історії компанійПерсоналії 16 Березень 2018 2012
Як побудувати мережу ресторанів грузинської кухні – досвід засновника мережі Хінкальня Вадим Костенко, засновник мережі Хінкальня, розповів чому вирішив відкрити заклади саме грузинської кухні і чи складно... Історії компанійДосвід 16 Березень 2018 1864
Ім’я на століття: 5 жінок, які створили легендарні бренди У різні епохи в різних куточках світу народилися жінки, які все життя присвятили улюбленій справі, увічнивши своє... Історії компанійІсторія вихідного дня 8 Березень 2018 1800