Богдан Козаченко, Pufetto: Ми плануємо відкрити 100 магазинів в Європі за три роки Український стартап з продажу меблів Pufetto.com дає можливість клієнтам самим створювати дизайн своїх меблів на базі... E-commerceІсторії компаній 6 Лютий 2019 813
Хто одягає Україну: кому належать найбільші fashion-мережі (частина 2) Аналітика українського ринку fashion-рітейлу: які компанії розвивають найбільші мережі магазинів одягу та взуття. Історії компанійАналітика 5 Лютий 2019 7431
Від пошиття рукавиць до міжнародного бренду: історія успіху ТМ Sealine Засновник одного з найстаріших брендів білизни в Україні розповів про старт бізнесу і його становлення, вихід на... Історії компанійНовини компаній 28 Січень 2019 1361
Прощавай, зброє: як колишній офіцер ФСБ і учасник АТО відкрив ресторан в Києві 30-річний росіянин Ілля Богданов був офіцером ФСБ, а в 2014 році приїхав воювати в Україні. Він служив на Донбасі в складі... Історії компанійНовини 23 Січень 2019 1341
#10yearschallenge: як змінилися найбільші торговельні мережі України Як виглядали магазини найбільших торгових мереж України в 2009 році, скільки торгових точок налічували та інші цікаві... Історії компанійНовини 22 Січень 2019 4172
Buon Appetit: як українець відкрив популярну піцерію в Римі Піцайоло Андрій Злотко розказав, як відкрив піцерію в Римі, яка стала популярним місцем для мешканців і гостей міста,... Історії компанійНові проекти 21 Січень 2019 1340
Тетяна Бурда, Invogue Fashion Group: Як інтроверту стати успішним в бізнесі У чому особливість ведення сімейного бізнесу в Україні, як розділяти особисті та робочі відносини, підбирати людей і... Історії компанійНовини 17 Січень 2019 2006
В епіцентрі рітейлу: топ-15 маловідомих фактів про компанію Епіцентр К Цікаві факти про засновників Епіцентр, їх перші інвестиції та нинішні доходи, стратегію розвитку мережі гіпермаркетів... Історії компанійНовини 27 Грудень 2018 11705
Історія Aroma Kava: як за 4,5 роки відкрити 200 кав’ярень і підкорити 20 міст України Представники однієї з найбільших українських мереж кав’ярень Aroma Kava про історію та принципи мережі, роботу з... Історії компанійДосвід 26 Грудень 2018 9061
Феномен авокадо: Як ресторан The Avocado show за рік став міжнародною франшизою Як лише за рік бізнес-ідея невеличкого ресторану трансформувалася в формулу міжнародного франчайзингу з декількома... Історії компанійМіжнародний досвід 19 Грудень 2018 1600
Знати “батьківщину” концепції, цінувати дизайн, і ніяких анонсів: три правила ресторатора Ігоря Сухомлина Завдяки чому колишній двірник, токар, сторож і маркетолог Ігор Сухомлин став успішним бізнесменом і зумів відкрити 18... Історії компанійПерсоналії 13 Грудень 2018 1200
Екс-СЕО Алло Валерій Золотухін: Як створити мережу з 364 магазинів і бренд вартістю $46 млн Генеральний директор, при якому Алло стала найбільшою українською мережею портативної електроніки та гаджетів, про те,... Історії компанійНовини 12 Грудень 2018 1204