River Mall, Victoria Gardens, UTG і MAD Tech будуть експонентами RDBEхро-2018

River Mall, Victoria Gardens, UTG і MAD Tech будуть експонентами RDBEхро-2018

23.03.2018 03:54
  186
rau

Компанії представлять свої стенди на RETAIL & DEVELOPMENT BUSINESS EXPO – 2018, який відбудеться 29-30 березня 2018 року в столичному НСК «Олімпійський».

Асоціація рітейлерів України запрошує представників компаній сфери роздрібної торгівлі, девелопменту, інвесторів, брокерів і консультантів, а також інші компанії сегменту b2b до участі у заході. Друга міжнародна спеціалізована виставка індустрії рітейлу та девелопменту RDBEхро-2018 буде проходити у двох форматах: паралельно з масштабною экспозоной, на RDBEхро будуть проходити конференції за участю провідних фахівців сфери роздрібної торгівлі та комерційної нерухомості.

Серед якірних експонентів RDBEхро-2018 буде ТРЦ River Mall, який активно будується на перетині двох жвавих вулиць: Ахматової та Дніпровської Набережної, на Харківському масиві Києва недалеко від метро Осокорки. У складі багатофункціонального комплексу загальною площею 140 000 кв. м (орендної – 62 200 кв. м), плануються торгова та розважальна зони, бізнес-центр, багаторівневий наземний і підземний паркінги на 1550 машиномісць.

Серед якірних орендарів – супермаркет СІЛЬПО, площею 5439 кв. м, у сучасній концепції, продуктового раю для будь-якого гурмана, ультрасучасний 10-зальний кінотеатр мережі Планета Кіно, реалізований в технологіях IMAX, 4DX і CINETECH+ і киноресторана RE’LUX, сучасної зони розваг PAPASHON – боулінг, мьюзік хол, неймовірна кількість ігрових автоматів, багато з яких, ще не представлені в Україні.

Ще одним експонентом виставки буде ТРЦ Victoria Gardens – найбільший торгово-розважальний центр Західної України, який був відкритий у жовтні 2016 року. Загальна площа центру – 102 000 кв. м, орендна – 54 500 кв. м. Зона охоплення ТРЦ включає не тільки Львів, але й найближче передмістя, — сукупно понад 990 000 чоловік. Серед якірних орендарів – продуктовий гіпермаркет Сільпо (7500 кв. м), супермаркет електроніки і побутової техніки Фокстрот (1800 кв. м), мультибрендовий fashion магазин ARGO Center і магазин дитячого одягу Argosha (1700 кв. м), fashion магазин Gloria Jeans в новому форматі Family, магазин меблів і товарів для дому JYSK (1400 кв. м), дитячий розважальний комплекс і боулінг Papashon (3450 кв. м), сучасний кінотеатр Мультиплекс (3400 кв. м).

Серед експонентів RDBEхро буде також “Українська торгова гільдія”. За час свого існування UTG зайняла лідируючі позиції в консалтингу, брокериджі і лізинг торговельної та житлової нерухомості України. До теперішнього часу фахівцями компанії розроблено понад 800 концепцій об’єктів нерухомості. Виконано консалтингових робіт у таких сегментах як торгова нерухомість, житло, котеджі, офісні центри та складські комплекси на загальну площу 30 млн. кв. м. Кращі проекти торгових центрів в Україні створені UTG. Підтвердженням тому є численні нагороди, отримані на міжнародних конкурсах. Зокрема: в 2017 р. компанія отримала відразу дві нагороди однією з найавторитетніших премій у Європі –European Property Awards. UTG удостоєна звання кращої у двох категоріях: «Консультант в нерухомості України» і «Проект торгової нерухомості» з ТРЦ Lavina Mаll, в якому UTG виступала в якості брокера і консультанта, в 2013 р. ТРЦ Ocean Plaza вперше в історії України став призером головного європейського призу в галузі комерційної нерухомості MAPIC Awards-2013, випередивши більш ніж 100 ТЦ з 24 країн зі всього світу.

За 17 років роботи за участю компанії відкрито кожен другий ТЦ країни і здано в оренду дві третини комерційних площ в Україні загальною площею 3,5 млн. кв. м.

Ще одним учасником виставки стала компанія Mad Tech, розробляє мобільні додатки для рітейлу під iOS і Android. Серед її клієнтів одні з лідерів у своїх сферах: Нова Лінія і INTERTOP. Програми допомагають підняти прибуток компаній і окупаються у всіх клієнтів Mad-Tech.

Компанія MAD Tech надає 10% знижки на свої послуги для членів Асоціації рітейлерів України протягом двох днів, 29-30 березня під час Retail & Development Business Expo 2018. Поспішайте скористатися!

Серед інших експонентів такі компанії, як Arricano, Іммошан, Budhouse group, ТРЦ “Піраміда”, ТРЦ RETROVILLE, Ощадбанк, JLL, NAI Ukraine, RDA, SHEN і багато інших. З програмою заходу можна ознайомитися по посиланню.

Більше інформації про RDBExpo – 2018

Партнери RDBExpo-2018:

КОНТАКТИ З ПИТАНЬ ПАРТНЕРСТВА:

Поліна Павліченко

Едуард Ковтун

КОНТАКТИ З ПИТАНЬ РЕЄСТРАЦІЇ:

Олеся Кобцева

Читайте також

Повна оновлена програма RETAIL & DEVELOPMENT BUSINESS EXPO 2018


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Володимир Поліщук, Родинна Ковбаска: Нова програма лояльності – бажання дати клієнтам реально відчутну перевагу

Володимир Поліщук, Родинна Ковбаска: Нова програма лояльності – бажання дати клієнтам реально відчутну перевагу

Chief Brand Officer мережі Родинна Ковбаска розповів, чому вирішили змінити програму лояльності та поділився, які мають...
time icon  
  124
Усі новини ринку