Нові магазини техніки: Цитрус, Алло, Eldorado, MI STORE та інші

Нові магазини техніки: Цитрус, Алло, Eldorado, MI STORE та інші

14.11.2017 08:45
  800
Микола Маранчак

Які магазини техніки та електроніки почали роботу останнім часом і які бренди готуються до відкриття.

Цитрус

9 листопада Цитрус відкрив новий магазин в київському ТЦ Городок. Як раніше писав RAU, він став 11-м за кількістю в Києві та 47-м в Україні. Магазин зайняв площу 1900 кв. м в оновленому торговому центрі Городок за адресою Київ, проспект Степана Бандери, 23. Крім торговельного залу з повним асортиментом товару і віртуальними полицями, новий об’єкт мережі включає в себе сервісний пункт і Цитрус Академію. Це перший досвід мережі по інтеграції на одній площі і сервісного центру, і Академії. Також в торговій точці обладнана вже традиційна зона віртуальної реальності.

Алло

У київському ТРЦ Ocean Plaza відкрився магазин персональної електроніки і побутової техніки Алло. Про це рітейлер пише на своєму офіційному сайті. Урочисте відкриття проходило протягом трьох днів – 10-12 листопада.

Також новий магазин побутової техніки та електроніки Алло з’явиться в новому форматі в ТРЦ FORUM LVIV. Як повідомила RAU прес-служба львівської торгово-розважального центру, магазин знаходиться на другому поверсі торгової галереї і займає площу близько 360 кв. м. В асортименті буде представлено великий вибір брендів смартфонів і мобільних телефонів, планшетів, гаджетів і електротранспорту, ноутбуків, телевізорів, фото – та побутової техніки. Оновлена концепція дизайну магазину виконана в стилі мінімалізму, в якому будуть поєднуватися природні матеріали з інноваційними формами.

MI STORE

Ще одним доповненням до портфелю брендів ТРЦ FORUM LVIV стане MI STORE – монобрендовий магазин-шоурум бренду Xiaomi. MI STORE, розміром близько 90 кв. м, буде представлений на другому поверсі в головному атріумі ТРЦ FORUM LVIV. У магазині буде представлена техніка бренду Xiaomi. Сьогодні компанія Xiaomi має представництва більш ніж в 20 країнах і регіонах і розширює свою присутність у всьому світі, щоб стати глобальним брендом.

Ringoo

У Броварах відкрився оновлений магазин зв’язку Ringoo. Про це повідомляється на офіційній сторінці Facebook рітейлера. Торгова точка розпочала свою роботу 10 листопада і розташована в ТРЦ Термінал за адресою: вул. Київська, 316.

Eldorado

16 листопада в Києві відкриється новий магазин Eldorado. Як повідомляє офіційний сайт мережі, нова торгова точка з’явиться за адресою: вул. Велика Окружна, 4. Нагадаємо, влітку поточного року компанія сформувала новий склад топ-менеджменту і озвучила плани розвитку. Серед головних цілей Eldorado на поточний рік було впровадження оновленого формату магазинів. Крім того, в інтерв’ю RAU генеральний директор Eldorado Віталій Гресько заявляв, що в 2017 році компанія планує відкрити від 8 до 10 нових торгових об’єктів.

Delonghi, Kenwood й Braun

У київському ТЦ Городок відкрився магазин техніки для дому Delonghi, Kenwood й Braun. Про це повідомляє Facebook торгового центру. В асортименті мультибрендового магазину представлені кавоварки, блендери, праски та інше.

Читайте також наш попередній огляд –

Нові магазини техніки: Neff, КТС, TTT і Lifecell


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку