Мережа зоомаркетів MasterZoo приєдналася до програми «Національний кешбек»

Мережа зоомаркетів MasterZoo приєдналася до програми «Національний кешбек»

Сьогодні
  280
rau

У жовтні всеукраїнська мережа зоомаркетів MasterZoo долучилася до державної програми «Національний кешбек». Завдяки цьому покупці зможуть отримувати 10% кешбеку від суми при купівлі товарів українського виробництва. У такий спосіб кожен разом із своїм улюбленцем зможе підтримати економіку країни. 

Програма «Національний кешбек» вже діє як у зоомаркетах MasterZoo, так і в інтернет-магазині masterzoo.ua. У зоомаркетах мережі наявність кешбеку можна перевірити завдяки спеціальним позначкам «Національний кешбек» на цінникотримачах і наліпках на товарах. В інтернет-магазині відповідна позначка з’явилася на картці товарів.

Наразі в мережі MasterZoo кешбек доступний на товари понад 30 вітчизняних брендів, які виробляють корми для котиків, песиків, пернатих, лускатих і гризунів, одяг та аксесуари, іграшки, переноски, наповнювачі, ветпрепарати тощо.  

Для участі в програмі кешбеку покупці мають виконати певні умови, зокрема: 

  1. оформити платіжну картку «Національний кешбек» у своєму банківському мобільному застосунку чи фізичну – у відділенні банку;
  2. надати дозвіл на передачу даних про транзакції з обраних карток при купівлі товарів, що долучились до програми;
  3. оновити мобільний застосунок Дія та обрати сервіс «Національний кешбек», і позначити картку для нарахування компенсації;
  4. купити нову іграшку або щось смачненьке в MasterZoo від українського бренду для свого хвостатого друга. 

Максимальна сума кешбеку становить 3000 грн на місяць. Його зарахування на створену картку буде відбуватися до 20-го числа наступного місця. За отримані кошти можна буде сплатити за комунальні послуги чи транспортні витрати, витратити на кіно чи спорт, або ж задонатити на потреби ЗСУ. 

Програма триває до кінця 2024 року. Її основна мета — заохотити споживати товари українського виробництва і у такий спосіб підтримати економіку України. 

Більше деталей про умови програми доступні на сайті madeinukraine.gov.ua.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку