Засновники monobank запускають  маркетплейс під назвою market by mono

Засновники monobank запускають маркетплейс під назвою market by mono

Сьогодні
  89
Костянтин Симоненко

Про це повідомив у соцмережах бізнесмен Олег Гороховський, анонсувавши офіційний реліз на 21 жовтня. Спочатку на маркетплейсі будуть представлені три категорії товарів: ґаджети, смарт-електроніка та компʼютерна техніка.

Як написав у Telegram співзасновник monobank Олег Гороховський, найближчого понеділка відбудеться реліз маркетплейсу. «У таємниці зберегти це не вдалося – інформація про це вже є в мережі, тож розповім за три дні до старту», – написав він.

За словами бізнесмена, називатиметься новий маркетплейс market by mono, і він є спробою зробити щось особливе в e-commerce. «Ми хочемо дати клієнтам те, що вони очікують від сервісу – простоту, впевненість, економію часу та гарне ставлення до себе», – написав Гороховський.

Партнери маркетплейсу, як стверджується, отримають “абсолютно безпрецедентні тарифи – від трьох до п’яти разів нижчі, ніж у конкурентів”. Усі товари можна буде купити без переплат і прихованих тарифів за програмою «Покупка частинами», рівень сервісу та підтримки обіцяють зробити як у mono без зайвих комунікацій та складнощів.

На старті будуть представлені три категорії – ґаджети, смарт-електроніка та комп’ютерна техніка. Згодом будуть додані й інші товари. Вже заявлено про 20 000 SKU.

«Я вдячний нашим першим партнерам Moyo, КТС, Click, які допомагали нам пройти цей шлях до старту та обіцяють гідний сервіс і смачні ціни», – написав бізнесмен.

Нагадаємо, monobank – мобільний застосунок та спільний банкінг-проєкт Універсал Банку Сергія Тігіпко та IT-компанії Fintech Band. Працює з 2017 року і позиціонується як перший мобільний банк в Україні без відділень. Fintech заснували колишні топ-менеджери ПриватБанк Олександр Дубілет і його син Дмитро Дубілет. Нині в засновниках – Олексій Дубілет (син Олександра Дубілета, 33,74% акцій), Євгенія Кривенко (17,18%), Олег Гороховський (17,18%), Вадим Ковальов (4,81%), Дар’я Букрєєва (9,81%), Михайло Рогальський (17,18%).


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Поліна Кошарна, співвласниця Suziria Group і мережі MasterZoo, отримала міжнародну нагороду “Людина року в зооіндустрії” від Pet Worldwide

Поліна Кошарна, співвласниця Suziria Group і мережі MasterZoo, отримала міжнародну нагороду “Людина року в зооіндустрії” від Pet Worldwide

16 жовтня 2024 року, під час International Pet Conference 2024 у Брюсселі, Поліна Кошарна, співвласниця і голова наглядової ради компанії...
time icon  
  89
Усі новини ринку