Статистика Алло: продажі очисників повітря зросли втричі

Статистика Алло: продажі очисників повітря зросли втричі

Сьогодні
  59
rau

На маркетплейсі Алло у вересні спостерігався підвищений попит в категорії мікроклімат. Внаслідок пилових бур в Україні попит на очисники та мийки повітря у вересні зріс утричі проти попереднього місяця та у 3,3 рази проти вересня 2023 року.

Як повідомили RAU у прес-службі компанії, через пил у повітрі зріс попит й на фільтри для очисників повітря – майже вдвічі проти серпня 2024 року та у 3,6 рази проти вересня 2023 року. Найпопулярніші моделі очисників, які вибирали клієнти Алло впродовж вересня, щоб підтримувати високу якість повітря у своїх оселях:

  • Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite з трирівневою системою фільтрації усуває частинки розміром до 0,3 мкм. Має датчики контролю рівня забруднення та автоматичний режим роботи. Очищає повітря від пилу, жирових суспензій, що виникають при готуванні їжі, випаровування бензину та з’єднання CO2, тютюнового диму та частинки шерсті тварин, а також усуває неприємні запахи.
  • Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact з тришаровим фільтром ретельно фільтрує та видаляє пил, дим та алергени, зокрема пилок, шерсть та лупу домашніх тварин. Датчик твердих частинок моніторить стан повітря та автоматично регулює інтенсивність очищення. Очисник працює без зайвого шуму, розумно споживаючи електроенергію.
  • Xiaomi Smart Air Purifier 4 — потужна модель, що має фільтр з активованим вугіллям та іонізатор повітря. Пристрій призначений для великих приміщень площею до 48 кв. м, він швидко очистить повітря від пилу та інших забруднень.

Сучасними моделями очисників повітря можна керувати за допомогою мобільного застосунку. Пристрій можна дистанційно увімкнути чи вимкнути, а також налаштувати параметри його роботи. Окрім відстеження якості повітря в приміщенні до та після очищення, у ньому можна також дізнатися стан фільтра.

Очисники повітря можна оглянути дистанційно завдяки сервісу відеоконсультацій з 10:00 до 20:00, відповідна кнопка знаходиться на картці товару. Експерт Алло наживо продемонструє моделі та розповість про їхні характеристики та переваги.

Алло завжди пропонує українцям товари від офіційних постачальників за доступними цінами. Всі товари завезені офіційно і мають гарантію виробника. Клієнти отримають кешбек за програмою лояльності Алло Гроші і зможуть його списати під час наступних покупок. Діє програма кредитування та оплати частинами, а при оформленні замовлення на allo.ua і в мобільному застосунку доступна ще й безкоштовна доставка товарів в магазини Алло та Алло МАХ, а також у точки видачі Алло Express.

Довідка. Алло — маркетплейс національного масштабу з інноваційними товарами від електроніки та інструментів до іграшок та меблів, з доставкою замовлень додому, на пошту або в магазини у понад 100 містах України.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку