Агромат відкрив новий магазин у Чернігові (+фото)

Агромат відкрив новий магазин у Чернігові (+фото)

2 дні(в) тому
  278
Дарія Осіїк

Національна мережа магазинів плитки та сантехніки Агромат відкрила магазин у Чернігові, за адресою: вул. І. Мазепи, 33-А. Наразі мережа нараховує 31 магазин у 20 містах України.

Новий Агромат у Чернігові має загальну площу 400 кв. м. Тут можна придбати сучасну плитку, сантехніку та підлогові покриття від світових та українських брендів, а ще меблі та аксесуари для ванних кімнат та супутні товари для ремонту. З нагоди відкриття магазин пропонує покупцям знижки до 30% на товари для ремонту осель.

Магазин Агромат у Чернігові — це комфортний простір, де покупці можуть обрати товари для ремонту в комфортній атмосфері та з допомогою професійного персонального менеджера. Менеджери Агромат досконало знаються не лише на технічних характеристиках продукції, а й на трендах з оформлення інтер’єру, зкомбінують текстури, фактури та кольори та допоможуть знайти бажаний товар під конкретну ідею та бюджет.

Асортимент магазину представлений у вигляді шоу-румів із ванними кімнатами, до дрібниць продуманих професійними дизайнерами. Кожне з готових рішень покупці можуть легко відтворити у своїй оселі за допомогою продукції Агромат. До того ж у магазині можна замовити послугу 3D-візуалізації інтер’єру з професійними варіантами розкладки плитки та вдалими варіантами розташування сантехніки в конкретній ванній кімнаті.

Довідка. Агромат — національна мережа магазинів плитки та сантехніки. Заснована в 1993 році та нараховує 31 магазин у 20 містах України. Найбільший магазин, площею 16 000 кв. м, розташований у Києві на вул. Академіка Булаховського, 4.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку