У ІІІ кварталі Алло відкрила один новий магазин та оновила 23

У ІІІ кварталі Алло відкрила один новий магазин та оновила 23

Сьогодні
  46
rau

Алло продовжує інвестувати у розвиток офлайн-мережі омніканального роздробу, щоб стати ще ближче до клієнтів. Компанія також оптимізує торговий простір для зручних оглядин та покупок, а також отримання онлайн-замовлень. Впродовж третього кварталу Алло відкрила один новий магазин в Києві та оновила 23 торгові точки у 10 містах.

Новий Алло в Києві

30 серпня у переліку київських магазинів Алло з’явилася нова адреса – вул. Гната Юри, 20, ТРЦ Квадрат.

На понад 100 кв. м представлено широкий асортимент товарів – від смартфонів та планшетів, акустики та товарів для геймінгу до побутової техніки та гаджетів для персонального догляду.

Тут можна оглянути й купити мультипечі, зубні щітки, іригатори, бритви, ручні пилососи та зволожувачі повітря, а площа нового магазину дала можливість представити моделі телевізорів з великою діагоналлю та збільшити кількість нових моделей смартфонів. 

23 оновлених магазини мережі у 10 містах

  • У липні компанія переформатувала два флагманські Алло МAX – у столичному ТРЦ Lavina Mall та криворізькому ТРЦ Victory plaza. Також було оновлено чотири магазини Алло в Одесі – на вул. Грецькій, 45, вул. Академіка Корольова, 76/1, на просп. Академіка Глушка, 14, та у пров. Семафорному, 4 Е. Переобладнано магазини у Вінниці на вул. Коцюбинського, 4, Києві на вул. І. Миколайчука, 11, Кременчуці на вул. Небесної Сотні, 3 А, та Южному на просп. Григорівського десанту, 34/1. Компанія також здійснила ремонтні роботи у пошкоджених від ракетних атак магазинах у Києві на вул. Ю. Іллєнка, 1 Ц, та Дніпрі на вул. Незалежності, 36. 

  • На початку серпня Алло оновила єдиний магазин мережі у Вишневому та переформатувала магазин на просп. М. Бажана, 3 В у Києві. Переобладнано Алло у Дніпрі на просп. Науки, 8 А, та просп. Героїв, 3, в Одесі на вул. Академіка Філатова, 41/1, та єдиний магазин у Чорноморську на вул. Першого Травня, 5/178 Н.
  • У вересні компанія переформатувала єдиний Алло у Броварах на бульв. Незалежності, 11, а також Алло у Дніпрі на просп. Д. Яворницького, 52. Переобладнано два магазини Алло у Дніпрі – у ТЦ Експрес та ТЦ Terra. Також зазнав змін Алло MAX у дніпровському ТРЦ МОСТ-Сіті: наразі тут наявні функціональні зони побутової техніки та телевізорів, розширено асортимент товарів для геймінгу та дообладнано зони PlayStation та дитячих товарів.

В переформатованих та оновлених магазинах мережі розширено асортимент дрібної побутової техніки. Крім того, в декількох магазинах товари для геймінгу тепер представлено у бренд-зонах Hator, Razer та Logitech.

На кінець вересня омніканальна мережа Алло налічує 295 магазинів у понад 100 містах України. Більшість магазинів працює за відсутності електроенергії: в них можна купувати сучасні інноваційні пристрої, розраховуючись за них готівкою чи карткою, а в разі потреби – підзарядити свої гаджети. 

Довідка. Алло – маркетплейс національного масштабу з інноваційними товарами від електроніки та інструментів до іграшок та меблів, з доставкою замовлень додому, на пошту або в магазини у понад 100 містах України. 


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку