Представники RAU взяли участь у конференції «Відновлення України: ключові пріоритети бізнесу та влади» (+фото)

Представники RAU взяли участь у конференції «Відновлення України: ключові пріоритети бізнесу та влади» (+фото)

Сьогодні
  79
rau

Асоціація ритейлерів України долучилася до конференції, організованої Українською радою бізнесу та Національною бізнес-коаліцією, яка відбулась 27 вересня 2024 року.

Захід об’єднав представників влади, бізнесу та міжнародних організацій для обговорення стратегічних питань відбудови країни, зокрема законодавчі ініціативи, процедури бронювання, розвитку бізнесу та співпраці з АРМА.

Одним із ключових питань для бізнесу було вдосконалення процедури бронювання співробітників. Асоціація ритейлерів України активно долучилася до обговорення цього питання та надала низку пропозицій для Мінекономіки. Зокрема, представники Асоціації підкреслили необхідність:

  • Автоматичного продовження терміну бронювання;
  • Спрощення процедури розбронювання;
  • Врахування недоліків існуючої процедури перед впровадженням змін у нормативно-правові акти.

Важливо, що представники бізнесу зазначили про недоліки нинішніх умов бронювання, а також необхідність забезпечення стабільності підприємств через можливість збереження ключових співробітників у воєнний час. Мінекономіки взяло до уваги пропозиції Асоціації та пообіцяло, за можливості, врахувати їх у майбутніх змінах до нормативних актів, що регулюють процес бронювання.

Окрім того, RAU підкреслює важливість активної участі бізнесу в процесі відбудови країни та закликає владу до більш ефективного діалогу з бізнес-спільнотою. Прозорість процедур та врахування потреб бізнесу, зокрема у питаннях бронювання співробітників, є критично важливими для забезпечення стабільної роботи підприємств в умовах воєнного стану та майбутньої відбудови.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку