Мережа дитячих магазинів Антошка приєднуються до програми «Національний кешбек»

Мережа дитячих магазинів Антошка приєднуються до програми «Національний кешбек»

02.09.2024 01:00
  674
rau

Мережа Антошка – лідер та початківець дитячого ритейлу в Україні приєднується до державної програми «Національний кешбек».

Вже розпочато бета-тестування програми, яка дозволить споживачам отримувати 10% кешбеку від держави за підтримку українських виробників. Товари, за які нараховується кешбек, будуть позначені спеціальною наліпкою «Зроблено в Україні», перелік їх буде поступово збільшуватися.

Отримані кошти – до 3000 грн на місяць – можна буде використати на підтримку Збройних Сил, на оплату комунальних та медичних послуг, транспорту, кіно, ресторанів та мобільного зв’язку.

Для участі в програмі кліентам необхідно зарееструвати картку, на яку буде приходити кешбек, та зарееструвати її у оновленій Дії.

Підтримка національного виробника здійснюється державою в рамках урядової програми. Економічне зміцнення країни – необхідний шлях до перемоги.

Довідка. Антошка — роздрібний напрямок бізнесу сімейної компанії RedHead Family Corporation. Національна мережа дитячих магазинів Антошка була заснована у 1997 році. Наразі включає 40 магазинів в 17 містах України та інтернет-магазин antoshka.ua. Антошка – це унікальний формат, де під одним дахом зосереджені всі “дитячи категорії” товарів: іграшки, одяг та взуття, гігієна та харчування, меблі, товари для прогулянок та подорожей та супутні аксесуари. Також Антошка розвиває найбільшу мережу дитячих перукарень. Станом на вересень 2024 працює 12 перукарень в 7 містах (розташовані в магазинах мережі). Головна місія, надаючи кращі товари та послуги, допомагати батькам ростити дітей здоровими, розумними і модними.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Епіцентр та Міністерство у справах ветеранів підписали Меморандум про співпрацю, спрямований на підтримку ветеранського бізнесу

Епіцентр та Міністерство у справах ветеранів підписали Меморандум про співпрацю, спрямований на підтримку ветеранського бізнесу

13 вересня міністр у справах ветеранів Наталія Калмикова та генеральний директор ТОВ «Епіцентр К» Петро Михайлишин...
time icon  
  50
Усі новини ринку