Ролики тижня: McDonald’s та Сергій Жадан, Сільпо, Vovk, Tsvite Teren, One by One

Ролики тижня: McDonald’s та Сергій Жадан, Сільпо, Vovk, Tsvite Teren, One by One

25.08.2024 09:20
  1173
Дарія Осіїк

24 серпня Україні виповнилось 33 роки. Як українські бренди вітали нашу неньку з Днем Незалежності – дивіться в огляді RAU.

McDonald’s та Сергій Жадан

До 33-го Дня Незалежності України український письменник, музикант і захисник Сергій Жадан знявся у рекламі мережі ресторанів швидкого харчування McDonald’s. Відео письменник і захисник опублікував на своїй сторінці у соцмережі X

За кадром Сергій Жадан читає свій вірш, а у відео показано як закохані, розлучені війною, нарешті знову разом. У зніманні відео взяли участь захисники та захисниці України. 

Сільпо

Мережа Сільпо у День Незалежності одягнула співробітників в українські національні костюми, щоб таким чином привітати своїх клієнтів і підкреслити своє коріння. “Незалежність вишита волею та гаптована сміливістю. Вона зіткана з любові до свого та сили його захистити. Не потребує додаткових прикрас, бо вже має найкоштовніше – людей, які поколіннями її плекають і не дають в образу. Передаємо вам вітання «низинкою» та лаконічністю непокірних фортець Поділля. Обіймаємо донецьким картузом, який не знесе вітер з териконів. Закручуємо в танці стрічками київських весільних воскових вінків. Турботливо огортаємо найдовше збереженими традиціями з Волині. Жартома торгуємося за коралі, що увібрали в себе сонце Одещини. Зі святом, українці!” – з такими словами звернувся до українців ритейлер.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Сільпо (@silpoua)

Vovk 

Український бренд одягу Vovk презентував соціальний кампейн разом із Русею Незламною, у якому показав образ української незламної жінки, яка незважаючи ні на що хоче бути вільною і незалежною.

“Хочу відпустити страхи й бути вільною, незалежною від обставин та обмежень, від ілюзій і стереотипів, незалежною від помилок минулого і очікувань майбутнього, від необхідності постійно щось доводити… Хочу бути незалежною! З Днем нашої Української Незалежності!”, – говорить у ролику дівчина за кадром, яка передає образ кожної українки.

Цим відео бренд також торкнувся теми інклюзивності й тактовності у ставленні до людей з інвалідністю.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от VOVK (@vovk.ua)

Tsvite Teren 

Бренд керамічних прикрас ручної роботи Tsvite Teren створив медитативну мандрівку для занурення у глибини власного коріння. “Дім. Сьогодні він цінується ще більше — вільний, незалежний, виборюваний століттями. Ми створили медитативну мандрівку для занурення у глибини власного коріння. Аби відновити зв’язок з найріднішим — віднайти в ньому життєву силу, стійкість й віру”, – пояснила команда бренду.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от TSVITE TEREN (@tsvite.teren)

One by One

Модний бренд One by One до свята створив зворушливе відео про історію та сьогодення України та нагадав, заради чого ми знову відстоюємо свою Незалежність: “Хочемо нагадати, що навіть попри те, в які часи живемо зараз, розуміємо за нашу Україну боролися наші пра сторіччями, і те що маємо ми зараз для них було мрією! Тому ми маємо продовжувати і не маємо права здатися, інакше нас просто не стане!” – з такими словами звернувся до українців бренд

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от ONEBYONE • UKRAINIAN BRAND (@onebyoneua)


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку