Інвестує $60 млн: JTI Україна відкрила перший магазин Ploom X Advanced у Києві

Інвестує $60 млн: JTI Україна відкрила перший магазин Ploom X Advanced у Києві

21.08.2024 09:48
  936
rau

JTI Україна відкрила в київському торгово-розважальному центрі Gulliver першу торгову точку бренду Ploom X Advanced, новітнього пристрою компанії для електричного нагрівання тютюну.

Про це повідомила прес-служба консалтингової компанії Retail & Development Advisor (RDA), яка виступає ексклюзивним партнером та брокером JTI Україна в цьому проєкті.

Як розповіли в тютюновій компанії, новий пристрій був розроблений в Каліфорнії та вдосконалений японськими технологіями та інноваціями. В основі гаджета запатентована технологія HeatFlow, що гарантує досконалий потік повітря та зручність користування. Місткість батареї дозволяє проводити до 20 сеансів поспіль, а технологія Intuitouch – управляти пристроєм лише одним дотиком.

“Загалом у 2024-26 роках компанія планує інвестувати в продукт в Україні близько $60 млн. Ploom X Advanced вже продається у роздрібних мережах Києва та на спеціалізованому сайті www.ploom.ua, а з 9 серпня – і в першому фірмовому магазині Ploom в ТРЦ Gulliver в Києві. Тут можна не лише придбати пристрій Ploom X Advanced та аксесуари для нього, але й звернутися за будь-якою консультацією щодо продукту та з приводу гарантійного обслуговування. В планах компанії – розширяти цей формат магазинів та відкривати їх в ключових ТРЦ столиці, а надалі – масштабувати продажі по всій території України”, – зазначила керівниця групи з розвитку категорії продуктів зниженого ризику та напряму цифрових технологій Дарія Сергієнко.

В компанії RDA уточнили, що перша торгова точка Ploom площею 12 кв. м працює у форматі острівця на першому поверсі торгової галереї ТРЦ Gulliver.

“ТРЦ Gulliver повністю відповідає цільовій аудиторії компанії JTI Україна. Це адміністративно-діловий центр міста, що розташований на перетині основних транспортних артерій. Локація об’єднує зручний шопінг з бізнес-середовищем. Ці переваги і стали ключовими для прийняття рішення про відкриття першої торгової точки бренду Ploom. До кінця 2024 року компанія планує відкриття ще трьох локацій в найбільш успішних ТРЦ Києва”, – додала менеджер з комерційної нерухомості RDA Анна Яценко.

За її словами, на цьому етапі JTI Україна розвиватиме мережу саме у форматі торгових островів. Що стосується вимог до локацій, то серед них гарна проглядовість, розташування на перетині галерей та стабільно високий трафік. При цьому акцент буде зроблений на потужне маркетингове просування для ознайомлення споживача з новим продуктом.

Довідка. Retail & Development Advisor – українська консалтингова компанія, що надає повний комплекс послуг у сфері торгової та офісної нерухомості. Пропонує послуги розробки архітектурної концепції, брокериджу, управління нерухомістю, аутсорсингу відділу розвитку/оренди ТЦ, аналітики ринку тощо. У 2023 році компанія в черговий раз була визнана кращим консультантом з торговельної нерухомості в Україні, ставши переможцем престижної всеукраїнської премії RAU Awards-2023.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку