DCH I&RE завершила впровадження системи автоматизації збору даних по товарообігу орендарів в своїх ТРЦ – Караван Outlet в Києві та Караван у Дніпрі

DCH I&RE завершила впровадження системи автоматизації збору даних по товарообігу орендарів в своїх ТРЦ – Караван Outlet в Києві та Караван у Дніпрі

16.08.2024 10:40
  943
rau

Компанія DCH I&RE, що управляє торгівeльно-розважальними центрами Караван Outlet у Києві та Караван у Дніпрі, успішно впровадила автоматичну систему збору даних (АСЗД) по товарообігах орендарів у своїх ТРЦ.

Проєкт, що тривав протягом 2023-24 років, мав на меті спростити процес збору даних та розширити їх обсяг, надаючи детальну інформацію про продажі.

«Раніше ми отримували дані від орендарів лише раз на місяць, що суттєво обмежувало можливості аналізу. Завдяки новій системі, ми можемо щоденно отримувати детальну інформацію про чеки, товари та повернення. Це додає прозорості у відношеннях з орендарями, дозволяє нам краще розуміти вплив зовнішніх і внутрішніх чинників на продажі, відслідковувати ефективність наших маркетингових активностей, корегувати їх та покращувати орендну політику», — зазначила керівниця департаменту оренди Наталія Денисів. 

На українському ринку управління торгівельною нерухомістю, зазвичай, така інновація стикається з певними викликами: частина ритейлерів не готова до високого рівня звітності через відсутність електронних систем фіксації продажів або небажання передавати дані. Проте, створення окремого кабінету орендаря, де партнери можуть самостійно вносити дані, а також використання системи CheckBox сприяли DCH I&RE успішній інтеграції АСЗД.

«Ми розуміємо, що прозорість даних потребує комплексного підходу.  В цьому питанні ми залежимо від правил гри, встановлених законодавством. І поки  обов’язковість ПРРО/РРО не почне стосуватися всіх – ми не можемо говорити про повну прозорість відносин. Але наразі ми раді повідомити, що 97% наших орендарів підключено до автоматичної системи збору даних, з яких 20% використовують CheckBox. Ми впевнені, що це важливий крок до підвищення ефективності нашої роботи», — додала СЕО DCH I&RE Ірина Поварчук.

DCH I&RE продовжує працювати над поліпшенням процесів збору та аналізу даних, прагнучи забезпечити максимальну прозорість у бізнес-відносинах з орендарем та точність отриманої для аналізу інформації.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку