Краща реклама тижня: Samsung Україна, Levi’s, Converse і Семен Слєпаков

Краща реклама тижня: Samsung Україна, Levi’s, Converse і Семен Слєпаков

12.03.2017 09:00
  297
Микола Маранчак

Щотижня з’являються нові креативні рекламні ролики відомих брендів і рітейлерів. У даній рубриці ми збираємо кращі.

Levi’s

Джинсовий бренд Levi’s випустив ролик, в якому хлопцю і дівчині достатньо було відірвати погляд від смартфона, щоб між ними пробігла іскра. І понеслася – флірт, інтрига і спільний стрибок в басейн. Відео вийшло у рамках кампанії «Live in levi’s» і створювалось у співпраці з FCB West. Вперше воно було показано під час церемонії вручення нагород «Греммі», а в мережі з’явилося в кінці лютого, зібравши з тих пір за бадьорий, позитивний відеоряд близько 7 млн. переглядів на Youtube.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=59&v=z4wijnEVOWM

Whiskas

Популярний комік і автор-виконавець пісень Семен Слєпаков знявся в новому рекламному відео бренду котячого корму Whiskas. Традиційно Слєпаков грає на гітарі і співає іронічну пісню, тільки на цей раз у відеоряд додався гігантський кіт і брендові кольори корму. Відео одразу підірвало інтернет. У самій пісні «Котозависимість» співається про симптоми цього «недуга», супроводжуваного неконтрольованими нападами ніжності і готовністю потурати примхам тварини. Більше 4 млн. переглядів менш ніж за тиждень.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=16&v=xIGHZ6fv6TM

Range Rover

Новий Range Rover Velar вперше був представлений на закритому заході в Лондоні на початку березня, а продажі стартують лише у другій половині 2017 року, але активна рекламна кампанія вже почалася. У ролику для нового Range Rover Velar головними героями стали тварини та птахи: дикобраз, сова, рись, олень та інші. Відео знімав режисер Кріс Палмер спільно з агентством Spark44.

Converse

Американський взуттєвий бренд Converse запустив лінію підліткових кед Chuck Taylors. Слоган рекламного ролика так і звучить «найкрутіші кеди». А щоб закріпити посил, зібрали в одному відео підлітків-зірок – Мейсі Вільямс (Арья Старк в серіалі «Ігри престолів»), Міллі Боббі Браун (Елевен в серіалі «Дуже дивні справи»), «топ-модель по-американськи» Вінні Харлоу та інших. 4 млн. переглядів на Youtube за три дні.

Samsung Electonics Україна

Український підрозділ Samsung Electonics запустив рекламу з соціальним підтекстом «Motherland», в якій використовуються окуляри віртуальної реальності Samsung Gear VR. У зйомках взяли участь реальний музикант з Лондона, який залишив Україну 23 роки тому, і колишня актриса, яка проживає в Стокгольмі, але теж сумую за батьківщиною. Робили Україну ближчою для них рекламне агентство Cheil Ukraine і студія NO STARS.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Володимир Поліщук, Родинна Ковбаска: Нова програма лояльності – бажання дати клієнтам реально відчутну перевагу

Володимир Поліщук, Родинна Ковбаска: Нова програма лояльності – бажання дати клієнтам реально відчутну перевагу

Chief Brand Officer мережі Родинна Ковбаска розповів, чому вирішили змінити програму лояльності та поділився, які мають...
time icon  
  142
Усі новини ринку