Зручний онлайн-шопінг: varus.ua додає в інтернет-магазин більше фото товарів

Зручний онлайн-шопінг: varus.ua додає в інтернет-магазин більше фото товарів

14.08.2024 01:10
  901
rau

Тепер картки товарів на varus.ua міститимуть більше фотографій. А отже, є змога роздивитись потрібний продукт з усіх боків. Це особливо корисно, коли потрібно оцінити якість та особливості продукту.

Нова функція дозволить клієнтам переглядати фото з етикетками та інструкціями, вивчити інформацію про склад, харчову цінність та інші важливі характеристики товару. Таким чином, користувач може порівняти схожі товари, дізнатись максимум інформації та зробити усвідомлений вибір.

Завдяки новому функціоналу тепер можна:

  • Переглянути упаковку: вид з усіх боків упаковки дозволяє зрозуміти, як виглядає товар на полиці, які елементи дизайну чи інформація знаходяться на ній.
  • Дізнатися про склад та інструкції: фото з етикетками або інструкціями допомагають швидше знайти інформацію про склад, харчову цінність та інші важливі характеристики.
  • Оцінити деталі: крупні плани допомагають побачити колір, текстуру та розгледіти детальніше товар, що дуже важливо при виборі.
  • Порівняти з аналогами: перегляд кількох фотографій дозволяє легко порівнювати схожі товари та обирати той, який найкраще відповідає вашим вимогам.

“Varus.ua — це сервіс усвідомлених покупок, тож для нас важливо, щоб клієнти робили справді усвідомлений вибір. Саме тому команда постійно вдосконалює сервіс. Опція з більшою кількістю фото в картках товарів допоможе нашим клієнтам швидше визначитись із вибором того чи іншого товару”, — розповідає Владислав Зеленко, Head of digital marketing e-commerce Varus.

Нагадаємо, що з сервісом varus.ua можна завчасно планувати свої покупки, слідкувати за акційними пропозиціями, фільтрувати товари за категоріями та отримувати детальну інформацію про кожен товар. Клієнт може додавати товари в обране та створювати персональні списки для різних категорій товарів. А якщо чогось немає в наявності, varus.ua запропонує альтернативу. Зручна функція зворотного зв’язку дає змогу залишити відгук до будь-якого товару та допомогти іншим клієнтам із вибором.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку