У стилі петрогліфів: мережа Сільпо відкрила новий дизайнерський супермаркет у Полтаві (фотоогляд)

У стилі петрогліфів: мережа Сільпо відкрила новий дизайнерський супермаркет у Полтаві (фотоогляд)

03.08.2024 09:00
  1125
Дарія Осіїк

2 серпня у Полтаві в новому блоці ТРК Київ (Павленківська площа, 3) відкрився новий дизайнерський супермаркет Сільпо, який оформлений у стилі петрогліфів — стародавніх зображень на камені, які залишили первісні люди.

Магазин тепер знаходиться за новою адресою, адже він переїхав з сусіднього блоку торгового центру Київ, який був на вулиці Зіньківській, 6/1. Відтак у Полтаві працює п’ять супермаркетів Сільпо. 

Натхненні первісним мистецтвом — петрогліфами, команда Сільпо вирішила прикрасити ними стіни нового супермаркету.

На вході магазину площею 1452 кв. м гостей зустріне камʼяний логотип Сільпо, де зашифровано таємне послання, а камʼяні ідоли та баба з приазовських степів супроводять у полюванні на найсмачніше. 

Дійшовши до озера над гастрономією, кожен віднайде смачний скарб до свого столу.

 

 

Наскельні малюнки натякнуть на те, що вполювати у відділі випічки, допоможуть з вибором рибки власного посолу та копчення, піци власного виробництва і приготованих з любовʼю страв у відділі кулінарії. 

Розрахуватися за смаколики можна на семи класичних касах та семи самокасах. Магазин працюватиме щодня з 8:00 до 22:00.

Довідка. Сільпо – це одна з найбільших мереж продовольчих супермаркетів в Україні. Нині понад 300 магазинів працюють по всій території країни. У мережі представлена продукція «Власного імпорту» з 60 країн світу, якісно відібрані товари українських крафтярів «Лавка традицій», власні торгові марки, а також товари власного виробництва – від запашної випічки «Крафтяр» до солодощів «Власної кондитерської». 


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку