Раціональний шопінг: мережа Varus розширила функціонал на сайті varus.ua

Раціональний шопінг: мережа Varus розширила функціонал на сайті varus.ua

30.07.2014 11:15
  104
rau

Зазвичай акційні пропозиції на varus.ua доступні у спеціальному розділі. Проте в останньому оновленні сайту з’явилися кілька зручних опцій, які допоможуть заощаджувати та ефективно планувати бюджет на покупки. Тепер на сайті varus.ua можна легко знайти товари з уцінкою в кожній категорії каталогу. 

Перше та основне нововведення — усі товари з уцінкою тепер мають окремі карточки та розміщуються в кінці списку після товарів, які є в наявності. У карточці товару міститься вся необхідна інформація: опис продукції, термін придатності та причина уцінки. Для зручності користувачів також додали окремий фільтр, що дозволяє швидко знайти всі позиції з уцінкою за аналогією з акціями. Пропозиція діє на онлайн-замовлення в Києві. 

Попри те, що уцінені товари й відображаються як окремі картки, при продажу вони завжди мають один і той самий артикул, це збереже ваш час при розрахунку.

Сервіс усвідомлених покупок varus.ua надає можливість завчасно планувати свої покупки, слідкувати за акційними пропозиціями, фільтрувати товари за категоріями та отримувати детальну інформацію про кожен товар. Клієнт може додавати товари в обране та створювати персональні списки для різних категорій товарів.

Нагадаємо, що нещодавно сервіс varus.ua запустив “Щасливі години” на доставку. Це спеціальні 20-хвилинні слоти, протягом яких вартість доставки на 25% або 50% нижча, ніж в інший час.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку