Комісія 0% на перші 50 000 грн обігу за картками Visa: акція для нових бізнес-партнерів Portmone

Комісія 0% на перші 50 000 грн обігу за картками Visa: акція для нових бізнес-партнерів Portmone

16.07.2024 10:06
  1901
rau

Наявність на сайті чи в мобільному застосунку сервісу з приймання платежів — must have для сучасного бізнесу. Використовуючи інтернет-еквайринг, продавці товарів і послуг поліпшують фінансову взаємодію з клієнтами та залучають додаткову аудиторію.

Представники малого і середнього бізнесу, котрі планують найближчим часом інтегрувати на сайт платіжну систему, мають чудову можливість скористатися вигідною пропозицією від українського провайдера професійних платіжних рішень Portmone, що надається за підтримки світового лідера індустрії електронних платежів Visa. Спеціальні умови в рамках партнерської програми «Підтримай своїх» діють для нових мерчантів, котрі зареєструються на portmone.com з 1 липня по 15 вересня 2024 року.

Детальніше про пільгове підключення платіжного шлюзу

Взяти участь в акції можуть ФОП та компанії, які:

  • займаються комерційною діяльністю на території України, за винятком регіонів, що знаходяться під окупацією або в зоні ведення бойових дій;
  • не перебувають у процесі припинення чи банкрутства;
  • створили обліковий запис на Portmone.business протягом періоду, визначеного в умовах спецпропозиції;
  • обслуговують транзакції картками Visa. На прийняття коштів з карток MasterCard і «Простір» акційні умови не поширюються: у цьому разі діє стандартна комісія, передбачена угодою.

Спеціальна пропозиція діє для оплат онлайн картками Visa до досягнення ліміту в 50 000 грн. Учасники, котрі не досягли граничної суми обігу, мають змогу користуватися нульовою ставкою до 31 грудня 2024 року. Надалі мерчанти переводяться на стандартні тарифи.

Як стати учасником акції

Щоб скористатися послугою інтернет-еквайрингу та не сплачувати комісію під час приймання оплат з карток Visa, представникам МСБ варто зробити наступні дії:

  1. Ознайомитися з умовами використання платіжної системи та обрати варіант, що найбільше підходить для реалізації завдань бізнесу.
  2. Зареєструвати акаунт за посиланням. Головне — встигнути зробити це до 15 вересня.
  3. Активувати B2B-профіль, заповнивши анкету.
  4. Підписати з Portmone угоду щодо активації обраного тарифного плану.
  5. Пройти онбординг з подальшим отриманням тестового доступу до платіжних функцій. 
  6. Інтегрувати сервіс на сайті чи в мобільному застосунку.
  7. Почати приймати платежі картками Visa без комісії.

Підключення інтернет-еквайрингу на пільгових умовах дозволить не тільки підвищити конкурентоспроможність, а й зменшити витрати на старті продажів. Саме тому пропозиція є особливо актуальною для компаній, що тільки виходять в онлайн або прагнуть додатково заощадити в складних умовах сьогодення.

Переваги платіжної системи Portmone

Вибір Portmone як партера з професійних платіжних рішень для бізнесу дозволяє отримати доступ до послуг найпопулярніших українських банків-еквайрів та електронних гаманців без підписання угод про співпрацю напряму.

Компанія, що працює на ринку fintech уже понад 20 років, гарантує:

  • зручність транзакцій для платників і одержання коштів продавцями;
  • безперебійність роботи сервісу;
  • цілодобову технічну підтримку;
  • повну безпеку оплат.

Portmone щороку проходить аудит PCI DSS і має сертифікат відповідності міжнародним стандартам. Це означає, що платіжний провайдер виконує всі вимоги, пов’язані з захистом конфіденційної інформації, яка надається користувачами.

Застосування сучасних інструментів, що дають змогу приймати оплати онлайн, дозволяє суттєво збільшити продажі та підвищує лояльність з боку клієнтів, забезпечуючи для них позитивний досвід взаємодії з продавцем. Крім того, інтеграція платіжних рішень на сайті чи в мобільному застосунку дозволяє автоматизувати фінансові процеси, економить час і підвищує ефективність роботи компанії.

Компанія Portmone разом з Visa завжди радо підтримують локальних підприємців, всіляко сприяючи зміцненню й розвитку українського бізнесу навіть у найскладніші часи!


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку