Мережа мультимаркетів Аврора відмовляється від “залізних кас”

Мережа мультимаркетів Аврора відмовляється від “залізних кас”

05.06.2024 08:30
  1698
rau

Міжнародна мережа мультимаркетів Аврора замінює залізні каси на програмне рішення. Як виникла така необхідність, та що компанія отримала в результаті, розповідає Олена Чипенко, R&D менеджер компанії.

Чому Аврора вирішила перейти на пРРО

Перехід на програмний РРО ( реєстратор розрахункових операцій) ініціював фінансовий департамент. У них виникла потреба вдосконалити фінансову звітність та оптимізувати процеси. ІТ-департамент при цьому бере також активну участь у проєкті, надаючи підтримку та експертні знання для успішної його реалізації. Наша спільна мета – автоматизація бізнес-процесів та зменшення навантаження наших співробітників.

Звісно, рішення про перехід на пРРО ми ухвалили після дослідження та аналізу ринкових тенденцій. Ми стежили за розвитком технологій та оцінювали вигоди переходу, враховуючи його вплив на продуктивність та ефективність бізнесу.

Як обирали програмну касу і який результат отримали

Провайдера ми обирали, базуючись на низці критеріїв. Ми досліджували різних постачальників, враховуючи їх досвід, реальні рецензії користувачів, гнучкість до наших вимог та здатність ефективно адаптуватися до змін в нашому бізнесі. Провели тестування різних варіантів для забезпечення високої якості обслуговування та надійності системи. Одним із партнерів для впровадження програмного РРО ми обрали «Вчасно.Каса».

Процес переходу на програмні каси відбувався у декілька етапів і включав також навчання персоналу. Зараз мережа Аврора на 100% перейшла на програмні каси, які охоплюють значну частку у структурі роботи. Майбутні магазини будемо запускати одразу вже з пРРО. Також, зовсім скоро в наших магазинах можна буде отримати електронний чек.

Ми вже знайшли масу переваг:

  • Позбавлення необхідності у веденні розрахункових операційних книг, що спрощує робочі процеси для персоналу магазинів. А це значно економить час;
  • Швидкість реєстрації нових кас. Тепер на вирішення питань фіскалізації йде набагато менше часу, порівняно з залізними касовими апаратами;
  • Сервіс. І тут теж перевага на боці програмних кас. Адже працюючи з класичними касами завжди є посередники, участь яких необхідна і може подекуди гальмувати процеси. З пРРО ми почуваємось досить автономно, а усі питання вирішуються швидко і віддалено.

Програмні каси – це ефективне рішення, яке економить ресурси та час. Для того, щоб бізнес рухався вперед потрібно постійно вводити інновації. І саме пРРО стало тим факторм, який значно допоміг мережі мультимаркетів Аврора.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Володимир Коршак, Соловейко.Медіа: Як використання аудіо та відео супроводу в ритейлі впливає на поведінку покупців

Володимир Коршак, Соловейко.Медіа: Як використання аудіо та відео супроводу в ритейлі впливає на поведінку покупців

Засновник Соловейко.Медіа Володимир Коршак під час свого виступу на RAU EXPO 2024 розповів про ефективність аудіо та відео...
time icon  
  73
Усі новини ринку