Мережа Varus заохочує клієнтів підтримати місто Харків

Мережа Varus заохочує клієнтів підтримати місто Харків

28.05.2024 04:30
  1324
rau

Мережа Varus запустила комунікаційну кампанію на підтримку Харкова та його незламних жителів, які зараз особливо потерпають від нищівних ворожих обстрілів.

На сайті varus.ua з’явилась окрема сторінка з товарами, виготовленими у Харкові. Усі охочі можуть замовити продукцію, підтримавши таким чином харківських виробників. Продукти місцевих брендів підсвічені спеціальною позначкою “Зроблено у Харкові”.

“Хоч мережа Varus поки і не представлена у Харкові, проте зараз дуже важливо об’єднуватись. Усі ми, українці, — одна велика родина. У нас спільний біль та єдина мрія на всіх — перемога України. Єднаймось та допомагаємо одне одному”, — коментує Анна Луганська, директорка з маркетингу мережі Varus.

Крім того, у соціальних мережах Varus запустив серію сториз з цікавими фактами про виробників з Харкова і нагадуванням купувати харківські товари.

Такі маленькі, проте дуже важливі ініціативи з боку бізнесу і підтримка кожного українця, допомагають триматись, продовжувати жити попри всі виклики сьогодення.

Тож, ще одне маленьке нагадування — обирайте товари з позначкою “Зроблено в Харкові”, а кур’єри varus.ua доставлять вам їх прямо додому.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку