Магазини HalfPrice і ССС відкриваються у одеському ТРЦ Riviera

Магазини HalfPrice і ССС відкриваються у одеському ТРЦ Riviera

01.05.2024 03:25
  1445
rau

У ІІІ кварталі 2024 року польська компанія CCC відкриє в провідному ТРЦ Одеси одразу два свої магазини.  HalfPrice – другий в Україні мультибрендовий магазин модного одягу –  та більш знайомий українцям магазин взуття та аксесуарів CCC.

HalfPrice – це широкий вибір одягу, взуття, аксесуарів, косметики, іграшок та товарів для дому відомих брендів з постійними суттєвими знижками. Новий магазин розміститься на площі понад 3400 кв. м, що зробить його найбільшим в Україні. Перший магазин бренду відкрився в листопаді минулого року в столичному ТРЦ Respublika Park. Шанувальники моди знайдуть в HalfPrice, все що забажають: від люксових марок до найпопулярніших брендів. 

Магазин CCC пропонує великий вибір взуття, валіз, сумок для жінок, чоловіків та підлітків. На площі 600 кв. м будуть представлені як товари власних брендів таких як Lasocki, Gino Rossi, Badura, Jenny Fairy, Sprandi та DeeZee, так і взуття та аксесуари від відомих брендів, серед яких Nine West New York, Beverly Hills Polo Club, Mexx, Shaq, Hunter, Adidas, Reebok, Puma, Champion, Vans і Kappa.

Відкриття цих магазинів стане ще одним гарним приводом відвідати ТРЦ Riviera.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку