Мережа WIZORIA відкриє чотири кінотеатри в Києві та області

Мережа WIZORIA відкриє чотири кінотеатри в Києві та області

21.02.2017 01:58
  302
rau

Піраміда Трейд (Полтава), що розвиває мережу кінотеатрів WIZORIA, має намір у 2017 році відкрити три нові кінотеатри в Києві та один в Борисполі Київської області.

Про це агентству Інтерфакс-Україна повідомили в прес-службі компанії. “Кінотеатри плануються до відкриття в складі торгово-розважальних центрів на площі 2-3 тис кв. м. У столичних ТРЦ заклади будуть працювати у форматі шестизальний кінотеатрів, у Борисполі ж компанія відкриє два зали”, – йдеться в повідомленні.

Як уточнили в прес-службі, компанії надійшла низка пропозицій про співпрацю від ТРЦ, які споруджуються та вже існують, локації майбутніх кінозалів поки визначаються. За даними компанії, найближчі плани експансії мережі кінотеатрів також включають такі регіони як Дніпро та Одеса.

“Обсяг інвестицій у кінотеатри варіюється залежно від концепції, кількості залів, обладнання, якості оздоблювальних робіт тощо. Середній термін окупності кінотеатру становить 4-6 років”, – відзначили в компанії.

Довідка. WIZORIA – мережа кінотеатрів компанії Конкорд Кіно. Кінозали вже працюють в Києві, Полтаві та Миргороді. ТОВ “Піраміда Трейд” зареєстровано в 1997 році. Кінцевими бенефіціарами та власниками часток у статутному капіталі ТОВ є Андрій та Ірина Соколови (36 і 64% відповідно). Вони також є власниками ТРЦ Конкорд (Полтава).

Читайте також – 

Мережа кінотеатрів WIZORIA розпочала роботу в Миргороді


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку