Не пропустіть New Food Summit – першу подію для Agri Food бізнесу 21–22 листопада, Київ та онлайн
Головні завдання 2023 року для українського Agri-Food бізнесу – життєстійкість, інноваційність та гнучкість для створення власних проривних продуктів харчування та виведення їх на нові ринки в екстремальній турбулентності війни. Багато чого йде не за нашими найкращими планами, але саме в такі переломні часи народжуються нові масштабні ідеї та сценарії розвитку.
До ключової події Agri Food-сектору – New Food Summit – залишилось менше місяця, і вже 21–22 листопада представники Agri-Food-сектору зберуться, щоб обговорити найбільші виклики 2023 року та стратегії роботи в новій реальності.
У програмі: 8 секцій, 9 панельних дискусій, 50+ спікерів, велика експо-зона та пітчинг-сесія Food Tech стартапів.
Партнери події: Volia Agri-Food Park (генеральний партнер), Enzym Group (інтелектуальний партнер), МХП (стратегічний партнер), Modern Expo (інноваційний партнер), АСТАРТА (Smart Agro-партнер), Нова пошта (логістичний партнер), HD Group (партнер), Lanet (діджитал-партнер).
Тема 2023: Як українським гравцям не упустити можливостей, що надає світова трансформація ринку їжі.
Про побудову Agri Food сектору нового покоління говоритимемо разом з такими експертами:
- Олена Вовк, співвласниця біотехнологічної компанії Enzym Group
- Борис Шестопалов, засновник Volia Agri-Food Park
- Дмитро Зозуля, радник голови правління МХП з M&A, голова Наглядової ради фонду MHP Food Invest
- Вячеслав Чук, комерційний директор компанії Астарта
Своїми бізнес-історіями поділяться:
- Андрій Усенко, CEO та співзасновник компанії Мʼясторія
- Роман Квашенко, CEO та засновник Wanted Vegan
- Ірина Добруцька, співзасновниця та креативна директорка мережі Salateira
- Тарас Фітьо, співзасновник компанії “TOM”
- Олександр Місюренко, власник та СЕО компанії Nonpareil
- Василь Мікулін, засновник пивоварні Varvar
- та інші.
Теми цьогорічних панельних дискусій:
- “Як створювати додану вартість в умовах війни: виклики та дилеми українського бізнесу”
- “Хайп чи бізнес? Хто виграє нішу ready to eat/ready to cook”
- “Як залучити кошти у розвиток Agri-Food Tech”
- “Індустріальні парки в Україні: як забезпечити розвиток та зростання”
- “Створення проривних продуктів: від розробки до ринку”
- “Виклики Plant based. Чи складеться культура рослинної їжі в Україні?”
- “Як українським продуктам закріпитись на зовнішніх ринках збуту”
- “Перспективи української переробки та пошуки ринків збуту. Свіжі кейси українських компаній”
Крім того, разом з Ukrainian Startup fund відбудеться Agri Food Startup Track.
Серед спікерів та панелістів New Food Summit:
- Марина Сергієнко, СЕО Коло
- Вячеслав Дубовик, CEO та керівний партнер компанії PRIPRAVKA
- Марина Булацька, заступниця комерційного директора Сільпо
- Сергій Чепець, генеральний директор компанії GFS
- Олена Красовська, керівниця R&D-центру Enzym Group
- Сергій Цівкач, виконавчий директор UkraineInvest
- Богдана Леонова, співзасновниця GreenGo
- Роман Черепаха, інвестиційний директор Horіzon Capital
- Наталя Веремчук, директор з маркетингу компанії Люстдорф
- Семен Гагарін, СЕО Beehive
- Евеліна Міцкевич, директор напряму “Кулінарний бізнес” компанії МХП
- Дмитро Рассказов, віце-президент з комерційної та операційної діяльності ОККО
На події очікується понад 350 учасників з таких сфер: FMCG-корпорації, агрохолдинги, виробники харчових інгредієнтів та пакування, дистриб’ютори та ритейлери, гравці ринку доставки, інвестори та стартапи у галузі Food Tech, Bio Tech, Health Tech тощо.