Сервіс доставки Loko від Сільпо продовжує розширювати географію роботи

Сервіс доставки Loko від Сільпо продовжує розширювати географію роботи

07.09.2023 12:00
  839
Дарія Осіїк

Тернопіль став четвертим містом, де можна замовити відбірні продукти та улюблені страви з доставкою за хвилини за приємною ціною від Loko. До цього Loko почало працювати у Києві, Чернігові та окремих районах Одеси.

Користуватися Loko просто та зручно: сервіс інтегрований в додаток Сільпо. Щоб зробити замовлення, потрібно перейти до розділу “Доставка Loko” на головному екрані.

За допомогою Loko можна замовити або їжу з улюблених ресторанів поруч, або відбірний асортимент продуктів. Або і те та інше в одному замовленні, не доплачуючи за другу доставку.

Доставляють замовлення кур’єри протягом 25 хвилин. Оплачувати доставку можна онлайн у мобільному застосунку. Для замовлень від 200 грн ще й безкоштовна  доставка. На перші три замовлення діє знижка 100 гривень. А для всіх гостей Сільпо, що мають карту “Власного Рахунку” діє бонусна пропозиція, за якою ви отримаєте х4 балів за кожне замовлення у Loko.

Довідка. Loko – це швидка доставка товарів, продуктів та готових страв, що прийшла на зміну експрес-доставці від Сільпо. Швидкість доставки забезпечується невеликою зоною покриття – до складу кожної такої зони входить один даркстор та ресторани, які знаходяться поруч. Кур’єри доставки закріплені за певною зоною, тому не витрачають зайвий час на блукання містом. Loko інтегровано в додаток Сільпо.

Loko сьогодні охоплює 80% Києва, має 11 дарксторів у столиці та понад 300 ресторанів-партнерів. У асортименті понад 2500 товарів. Середній час доставки – 23 хвилини.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку