KFC + Україна – ідеальне поєднання з 2012 року
Багатьом відомо, що перший ресторан KFC в Україні був відкрито у жовтні 2012 року в м. Київ в ТРЦ Ocean Plaza. Про розвиток мережі, наше покриття є багато інформації, проте мало хто знає про те, чому смак наших страв є дійсно унікальним?
Смачні страви KFC готуються за лічені хвилини саме в ресторані і одразу подаються гостям. Їжа складається лише з інгредієнтів, які відповідають високому рівню стандартів НАССР. “Ми пишаємося, що “невидимими бекграунд героями” – постачальниками сировини – є здебільшого місцеві українські компанії”, – говорять в мережі. Постачальники мережі є сертифікованими за GFSI і перевіреними на відповідність міжнародним стандартам здоров’я та безпеки як міжнародними рейтинговими агентствами, так і незалежними внутрішніми інспекторами. Останні підтверджують, що вся сировина, яка використовується нами, цілком відповідає найвищим стандартам якості.
Географія постачальників KFC наступна: соковита курочка приїжджає до ресторанів KFC з різних регіонів України. Стріпси, крильця, ніжки, байтси, нагетси виготовляються у Вінницькій, Київській, Черкаській області та на Волині.
Після того, як курочку доставили в ресторан, кожен її шматочок турботливо перевіряється високопрофесійними кухарями. Після чого панірується за спеціальною технологією у секретній суміші з борошна та спецій, які доставляються до ресторанів з Харківської, Сумської та Київської областей.
Смаження продукту в олії, яка надходить від двох постачальників із Полтавської та Одеської областей, є фінальним етапом приготування нашої смачненької курочки. Мережа проводить контроль кислотності олії в фритюрах двічі на день. При досягненні максимально допустимих показників олія негайно замінюється.
М’якенька булочка прямує в заклади з Дніпропетровської області. Кукурудзяна, пшенична з чорно-білим кунжутом – кожна випікається з любов’ю, щоб стати тією самою частинкою бургеру.
Ще соковитішого смаку стравам додають овочі, які вирощувалися під теплим українським сонечком в Львівській та Київській області. Обережно збираючи з огороду, очищуючи, проходячи металошукач – все за високими стандартами.
Пікантності додають соуси прямісінько з Волинської області, а приємної кислинки – огірочки з Закарпатської області.
Кожна страва KFC подається запакованою в індивідуальну упаковку. Для бургерів її надає компанія з Львівської області, а курочка кладеться у спеціальні бакети, які виробляє компанія з Фастову. Соуси до страв виготовляє компанія з Київської області.
З Миколаєва їдуть до ресторанів напої: освіжаючі чи зігріваючі – обирайте, що хочеться більше до курочки.
Молочна суміш для морозива надходить з Київщини, чотири сорти гарячого чаю – із міста Обухів Київської області, а мафіни виготовляють у селі Мартусівка Київської області.
Зараз ринок постачальників KFC в Україні є найбільш локалізованим і складає 70% від загального постачання. І мережа продовжує збільшувати кількість українських постачальників.
«З впевненістю можемо заявити, що KFC + Україна – ідеальне поєднання» – команда KFC Україна.