Готуємось до зими різномаїжно: Рецепти від Varus та Євгена Клопотенка у новому випуску «Кулінарної підтримки»
Липень — це екватор літа, а отже саме час потроху робити вітамінні “заначки”, щоб насолоджуватись фруктами та овочами цілий рік. Як зробити заготівлі на зиму оригінальними та різноманітними — розповідають фахівці Varus та шеф-кухар Євген Клопотенко в липневому номері «Кулінарної підтримки».
“Всім нам хочеться, щоб літо затрималось подовше, а разом із ним — можливість готувати легкі сезонні салати, смакувати свіжими ягодами та нескінченно насолоджуватись дарами природи. Саме тому новий випуск каталогу присвячений простим рецептам консервації та іншим зимовим заготівлям”, – розповіли RAU в мережі.
Вже традиційно каталог містить три рецепти від Євгена Клопотенка. У новому випуску «Кулінарної підтримки» він ділиться рецептом корисного аналогу звичайним цукеркам — сухого варення з вишні. Крім того, шеф-кухар розповідає, як приготувати пікантні консервовані кабачки по-корейськи та пропонує рецепт приготування незвичайної кабачкової аджики. Незмінні складові страв від Євгена — фантазія, майстерність та продукти ТМ Varto, перевірені шефом особисто.
Для липневого випуску власним літнім рецептом також поділився шеф-кухар та блогер Володимир Багдасарян. Він розповідає, як приготувати корисний та ситний салат із запечених овочів.
“Кулінарні експерти Varus також підготували п’ять неймовірних рецептів. З них ви дізнаєтесь секрети приготування конфітюру зі смородини, навчитесь робити домашню томатну пасту в духовці, фарширований перець з м’ясом та лечо із перців та кабачків. А ще — дізнаєтесь рецепт класичного соусу сацебелі з фруктовим соком та горіхами, який надасть довершеності будь-якій страві”, – додали в компанії.
“Каталог «Кулінарна підтримка» — це наш спосіб проявити турботу про клієнтів, полегшити для них вибір і приготування страв. Кулінарні експерти Varus разом з Євгеном Клопотенком ретельно підбирають та складають рецепти, щоб всі інгредієнти були максимально доступними, а процес приготування — простим”, — розповідає Анна Луганська, директор з маркетингу Varus.
Нагадаємо, «Кулінарна підтримка» — це серія електронних каталогів із рецептами, розроблених Varus спільно з шеф-кухарем Євгеном Клопотенком. Як і завжди, на сторінках каталогу можна знайти акційні пропозиції від Varus на продукти, які знадобляться для приготування всіх цих неймовірних страв. А сам номер уже доступний для завантаження на офіційному сайті Varus.
Довідка. Varus – національна мережа супермаркетів, що представлена на ринку продуктового рітейлу України компанією «Омега». Перший магазин мережі відкрився у 2003 році у Дніпрі, наразі загальна кількість – 102 супермаркети у різних містах України. Мережа Varus працює в кількох форматах: класичні супермаркети, магазини to go і сервіс усвідомлених покупок varus.ua.